Salut, are dreptate KRYSTYNA incearca sa te imprietenesti cu el, ca dragostea va aparea mai incolo, acum trebuie sa va bucurati ca sunteti tineri si nu aveti probleme de acest gen, si ca in orice domeniu,, pastreaza distanta''
DU-te si dai o palma. Apoi: "scuza-ma te-am confundat? Cum ma pot revansa?"
Nu cred ca o sa mearga asta, dar... Cel mai bine e sa-i ceri numerul de telefon, pentru un... proiect, ceva, inventeaza... Oricat de jentata ar fi inventia, conteaza doar sa incepeti sa interactionati.
Du-te si i-al de maneca si vorbeste cu el. Glumesc cu prima parte. incearca sa te bagi in vorba cu el si vei reusi foarte usor sa il atingi la sufletel
Buna :* incearca sa te imprietenesti cu el. Vorbeste lucruri comune ( scoala, muzica ) si adu vorba de dragoste.. dar nu insistent.. si o sa iti dai singura seama daca ii place si lui de tine... >
Buna :* incearca sa te imprietenesti cu el. Vorbeste lucruri comune ( scoala, muzica ) si adu vorba de dragoste. dar nu insistent. si o sa iti dai singura seama daca ii place si lui de tine... >
Pai, ar trebui sa faci rost de id-ul lui sau numarul de telefon. daca esti mai curajoasa, poti sa il ceri chiar tu.si astfel incepeti sa vorbiti, tot felul de banalitati, nu conteaza. apoi totul va merge de la sine>:d
Buna, incerca sa-i spui ce simti, poate e prea timid sa-ti spun el...cine stie poate simte la fel k u daca nu, mai bine.asa nu te mai chinui gandindu-te daca ai facut o alegere buna sau nu.si cel mai important nu o sa te uiti in urma si o sa spui, poate era mai bine daca il intrebam, asa ai sa fii impacata cu u insuti, parerea mea
Buna si eu am avut probleme de genul asta cand eram a 7 acum sunt a 8) incearca sa il bagi u in seama in calitate de colegi de scoala apoi deveniti pr si asa mai departe...problema cu colegele eu zic sa nu le spui deoarece pot merge cu barfa prin sc si te faci de ras:* bye.