Daca nu mai simte vreo atractie sexuala, relatia e moarta, devine platonica. Daca ti-ai gasi pe altcineva, ati fi fericiti toti 4, asta in cazul si ea are pe cineva. Cand o femeie nu mai accepta sa fie atinsa, 99% din timp, insala. Ce va mai tine impreuna? Ea nu mai vrea sex, tu vrei pe cineva extra, dar sa nu divortezi, nu prea are sens. Mai bine iti dai sansa la fericire si parasesti relatia.
E posibil sa fie atrasa de altcineva dar asta e doar una dintre probleme, vezi ce s-a intamplat intre voi de ati ajuns in punctul asta, aveti neintelegeri sau nu va mai acordati atentie unul altuia, e un motiv pentru care te refuza.
Nu recomand sa cauti pe cineva extra, avand in vedere ca e sotia ta si sunteti oameni mari, nu adolescenti, cautati solutii de oameni mari fara ocolisuri, o confrunti fara filtru, practic ce iti spune ea e ca de acum incolo nu se mai culca cu tine si o femeie care te respinge sexual in 95% din cazuri e deja cu un picior in afara relatiei, daca nu se mai poate impreuna mergeti pe cai separate, dupa iti poti gasi pe altcineva, nu o sa iti recunoasca daca are pe altcineva decat in momentul cand se termina relatia.
Discuta cu ea. Afla ce o nemultumeste. A luat cateva kg in plus, a nascut, sunt factori care influenteaza. Intai vezi ce e de facut in relatie nu te mai arunca in cap
Dacă nu se opune, caută în altă parte.
Dacă nici cu asta nu e de acord, cel mai ok e să te desparți.
Comunica cu ea, întreab-o de ce anume nu mai vrea. Nu ai dat suficiente detalii. Poate ai suparat-o cu ceva, ai facut ceva nasol, sau pur si simplu a murit dragostea, atracția dintre voi, caz in care mai bine divorțați decât sa te duci sa înșeli.
Salut.Sa stii ca m-am gandit si eu la asta dar pana acum nu mi-a oferit un comportament de care sa-mi dau seama. Nu stiu ce sa zic sau mai ales ce sa fac.
Nu ti-a oferit un comportament de care sa-ti dai seama? Esti sigur? Eu cred ca l-ai scris aici. In orice caz, daca deja ati vorbit deschis despre asta si a spus ca nu mai simte atractie sexuala, ori e adevarat, ori te inseala. Oricum o dai nu e bine. Stiu ca nu e ce vrei sa auzi, dar divortul e raspunsul logic daca nu aveti copii. Daca aveti, devine mai complicata problema.
Putem incerca si sa privim putin diferit problema. Oare de ce s-a pierdut atractia? Te-ai ingrasat? Nu te mai ingrijesti? O tratezi diferit? Raspunde-ti la intrebarile astea, iar daca tu nu te-ai schimbat, problema e la ea si nu ai ce sa faci.
In loc sa cauți pe cineva extra, mai bine caută să regăsești scânteia între tine și soția ta, pentru că probabil o nemulțumește ceva și de asta refuza sa facă sex cu tine. Fii drăguț cu ea, ieși în oraș, ocupa-te de soția ta, adu-ti aminte pentru ce ai ales-o pe ea dintre toți și lucrează în continuare la relația asta.