Daca crezi ca merita, poti sa o faci, mai ales daca ea nu mai e virgina, cred ca ii e cam egal, poate daca nu o sa o faca cu tine, o sa o faca cu altu. deci, protejaza-te si ...succes
Ea nu mai e virgina deja. si nu o sa dau de stire nimanui ce fac eu sau ea
Nu conteaza ca nu mai e virgina. Tu ai obligatia sa te ocupi apoi de consulturile ei ginecologice, iar ginecologul va anunta politia. Iar o infractiune e o infractiune, chiar daca se desfasoara in secret. sa inteleg ca ai fura, ai omori daca ai sti ca nu poti fi prins? Obligatia ta este sa respecti legile tarii in care traiesti si sa nu profiti de o copila lipsita de discernamant. La varsta ei nu-si poate da acordul, asa ca orice act sexual este un viol. Faptul ca a mai fost violata inainte nu diminueaza gravitatea faptei tale.
Hm, trebuie sa fii foarte atent da? E o varsta frageda, protejeaza-te! sa iti ei prezervative cu tine da? bafta!
Normal ca imi luam prezervative > Multumesc de raspuns. mai astept sa vad ce zic si altii
Daca simti sa faci chestia asta...si vrei...dc nu
Inca ceva...Mai copile vezi ti de treaba! Ai 15 ani ai toata viata inainte. STAI CUMINTE! Iar cei care te sfatuies sa o faci nu te vor scoate daca se intampla ceva! Peste 3 ani vei fi major! Asculta ma! Poate ne anunti si pe noi cand te intorci!
Mie mi-ar provoca numai dizgratie o fata care imi propune sa facem dragoste.mi se pare aiurea mai ales ca nu mai e virgina...la varsta asta pfff