| eu_5805 a întrebat:

sunt nou pe aici, si am nevoie de ajutorule vostru, de sfatul vostru. cunosc o fata cu care am inceput incet, incet sa vorbim din ce in ce mai mult, sa ne intelegem mai bine, sa ne cautam reciproc prin pauze big grin...eu o plac. si cred ca si ea. stiti metode prin care imi pot da seama daca ma place(sa nu am indoieli crying ). va multumesc!

4 răspunsuri:
| dede16 a răspuns:

Pai ce ar fi in primul rand sa incerci vechea poveste cu privirile intense? sau discutii mai serioase gen " care este baiatul favorit in viziunea ta" sau sa incerci sa o scoti la un suc.Ar fi mai multe lucruri dar problema este ca nu stiu cati ani aihee hee

| doc a răspuns:

Spune o gluma la care nu prea ai motiv de ras, dar u sa razi, daca si ea rade atunci te place mult ( clasica dar adevarata). Cu toate ca din ce spui se vede ca si ea te place ca de nu, nu ar mai petrece timpul cu tine mereu doar ca ea asteapta ca u sa faci urmatorul pas. Succes

| HBK a răspuns:

Iti poti da seama prin raspunsurile ei catre tine, prin comportamentul sau, prin felul de a gandi, prin faptul ca in ciuda unei zile incarcate si-a facut timp sa vina sa se intalneasca cu tine si sa se distreze. Fa-o sa rada si sa se simta bine in preajma ta. E un factor important si mai mult ca sigur o vei atrage langa tine mai repede decat te-ai fi asteptat tu.

| eu_5805 explică:

Am 19 blushing. mie imi e frica ca o sa ma refuze si are un verisor in clasa cu mine si apoi o sa rada de mine crying