Ea este foarte mica pentru sex. Din punct de vedere medical, varsta minima la care o femeie isi poate incepe viata sexuala este de 17 ani si jumatate. Dar marea majoritate a femeilor nu se simt pregatite la o varsta atat de frageda si mai asteapta pana pe la 18-19 ani. Nu e vorba de incredere, e vorba de a fi pregatita fizic si psihic pentru a-si asuma toate responsabilitatile legate de viata sexuala (ginecolog anual, macar, contraceptie, sarcina, etc). Ai rabdare cu ea daca o iubesti, este prea mica sa-si asume asemenea raspunderi. Las-o sa se bucure de adolescenta fara a deveni femeie inainte de vreme. Daca e dragoste adevarata veti avea destul timp dupa majoratul ei pentru a face dragoste.
Sunt de acord cu @nordka
sincer nu credeam ca mai exista pe lumea asta baieti la 20 de ani virgini serios vorbesc. te felicit :*
ai grija de prietena ta. fa-o fericita
Dupa Brigaela o sa mori virgin sau o ajunga aia sa si-o traga cu toti prietenii tai.Treci la treaba
Cred ca e foarte speriata de cea ce va urma si ca dupacea nu o vei mai privi in acelasi fel! poate e speriata pentru ca nu o sa te poata satisface in totalitate si ca tu dezamagit o vei parasii... explica-i cu calm ca vrei sa faci prima data dragoste cu ea deoarece e o persoana foarte importanta pentru tine si pentru ca aceasta experienta va consolida relatia voastra! prima noapte nu se uita nici o data si promite-i ca o sa ai grija de tot... dar dai si timp sa se pregateasca pentru ca foarte multe fete tin la virginitate mai mult de cat orice si cand o pierd se simt foarte singure si nesigure pe sine! trebuie sa o convingi ca ii vei fi mereu alaturi si ca o vei iubii mai mult ca oricand!
Poi daca te iubeste o sa inteleaga. dar daca o iubesti si tu ce sa faci te risti frate sunteti destul de mari. parerea mea ai grija
Sunteti atat de draguti voi 2 un cuplu minunat, imi dau seama ca va iubiti mult daca aveti 11 luni impreuna. Daca iti doresti si tu ca ea sa fie prima fata din viata ta asteapt-o si mai mult ca sigur nu vei regreta. Ea ti se va darui cu aceiai puritate cu care i te-ai daruit si tu.
@Brigaela
Se pricepe ce e drept, dar un unele momente scoate niste perle..."Ea este foarte mica pentru sex.Din punct de vedere medical, varsta minima la care o femeie isi poate incepe viata sexuala este de 17 ani si jumatate" Iar fata aici are 17 ani si totusi ea e foarte mica pentru sex dar in acelasi timp e ok d.p.d.vedere medical? Cam robotizate raspunsurile...
Cu 6 luni inainte de varsta MINIMA mi se pare foarte mica. E ca si cum ai spune ca un copil merge la scoala la 5 ani si jumatate, adica cu 6 luni inainte de varsta minima. Crede-ma, daca este intr-o clasa cu copii de 7 ani, este foarte mic. Asa si cu o fata, tinand cont ca marea majoritate a fetelor isi incep viata sexuala la 19-20 de ani, la 17 ani este foarte mica.
Am vazut unele fete care la 14 ani aratau de 20 chiar. Varsta de 17 ani jumate este doar o medie dupa parerea mea. Ca de ex temperatura medie pe glob este de 15 grade. Dar in Romania e la ora actuala 5 grade, in Congo 30. etc. Sunt unele fete maturizate pe deplin la doar 17 ani. Iar baiatul nu a specificat lunile. A spus doar ca prietena lui are 17 ani. Poate avea si 17 ani si 9 luni.
Daca nu le-ai facut colposcopie sa vezi daca rotatia colului s-a incheiat. putem considera ca se incheie dupa 17 ani si jumatate si nu are nici un rost sa ne gandim la altceva.
beausingurlamasamea întreabă: