Un golan poate sa iubeasca intr-un mod in care poate nici nu te gandesti (trust me). Partea cu ce sa astepti asta ma cam depaseste de cele mai multe ori sunt impulsivi si vor ceva daca se poate "ieri" (nu maine), se cam dau peste cap sa obtina ceea ce vor... in partea cu dupa ce au nu ma bag. uite : http://www.youtube.com/watch?v=euk2M0mvpT4 (nu situ daca este pe placul tau dar cine stie)
Daca ti la el atuncea decizia de deja luata.
Spui ca e baiat rau, vei reusi sa il schimbi cea ce e mai greu e sa nu se shimbe la loc.
E posibil sa obti si o shimbare permanenta in comportamentul lui asta in cazul in care el chiar te iubeste dar nu te astepta ca schimbarea asta sa se intample peste noapte, ajutal fi alaturi de el si iubestel.
Incearca sa vezi ce iasa, ca daca nu e posibil ca in viitor sa te intrebi ce sar fi intamplat daca erai mai rabtadoare, si unul dintre cele mai grele lucruri in viata este sa traiesti cu intrebarea; ce ar fi fost daca...'
Mai are rost sa-l astept? Cum am mai zis, el mi-a spus sa am rabdare cu el si cu sentimentele lui, dar nu stiu ce sa zic despre asta.Chiar ii place de mine sau sa astept ceva inutil?