| enna_1113 a întrebat:

sunt noua aici.
Am o mica problema, cu un baiat.Totul a inceput prin revederea noastra, acum vreo 3 saptamani, nu ne-am mai vauzt de cativa ani buni, iar el m-a chemat afara, am tot vorbim prin sms-uri, la telefon si prin cateva iesiri afara. Ceea ce vroiam sa stiu este ce credeti voi despre toata chestia asta.Acum cateva zile am ajuns la un subiect prin care i-am dat de inteles ca tin la el si ca imi place de el, ceea ce lui nu i-a displacut, ci din contra mi-a spus ca si el tine la mine.Acum vine marea problema, aceea ca el este, sa zic asa un baiat de cartier, genul de baiat rau, trecut prin multe.Tot ce m-a rugat este sa am rabdare, cu el si cu sentimentele lui iar sincer eu chiar nu stiu daca chiar are rost sa-l astept sa zic asa.Nu stiu sigur ce simte pentru mine. Aproape intotdeauna se subapreciaza si imi mai zice cum ca nu-l merit, ca sunt prea buna pentru el.Va rog spuneti-va parerea! Mersi mult!

Răspuns Câştigător
| BlueHusky a răspuns:

Un golan poate sa iubeasca intr-un mod in care poate nici nu te gandesti (trust me). Partea cu ce sa astepti asta ma cam depaseste de cele mai multe ori sunt impulsivi si vor ceva daca se poate "ieri" (nu maine), se cam dau peste cap sa obtina ceea ce vor... in partea cu dupa ce au nu ma bag. uite : http://www.youtube.com/watch?v=euk2M0mvpT4 (nu situ daca este pe placul tau dar cine stie)

2 răspunsuri:
| Cypronge a răspuns:

Daca ti la el atuncea decizia de deja luata.
Spui ca e baiat rau, vei reusi sa il schimbi cea ce e mai greu e sa nu se shimbe la loc.
E posibil sa obti si o shimbare permanenta in comportamentul lui asta in cazul in care el chiar te iubeste dar nu te astepta ca schimbarea asta sa se intample peste noapte, ajutal fi alaturi de el si iubestel.
Incearca sa vezi ce iasa, ca daca nu e posibil ca in viitor sa te intrebi ce sar fi intamplat daca erai mai rabtadoare, si unul dintre cele mai grele lucruri in viata este sa traiesti cu intrebarea; ce ar fi fost daca...'

| enna_1113 explică:

Mai are rost sa-l astept? Cum am mai zis, el mi-a spus sa am rabdare cu el si cu sentimentele lui, dar nu stiu ce sa zic despre asta.Chiar ii place de mine sau sa astept ceva inutil?