Am o situație asemănătoare. De ce să plângi? În loc să te bucuri de momentele în care face glume și te tachinează... Ce o să te faci când o să te ignore o perioadă să vadă cum reacționezi? Lasă totul așa cum e, o să evolueze de la sine.
Daca aveti sub 14 ani si face glume pe seama ta, te place sigur.
Sunt multi baieti care tachineaza fete, asa isi exprima atractia.
De ce suferi? Te astepti ca el sa vina la tine si sa iti cada in genunchi? Crezi ca el e ceva medium sa vada in globul de cristal ca il iubesti? Exprima-ti atractia fata de el, spune-i din scurt ca il placi, nu incerca cu subtilitati prea mari ca noi baietii nu le prea prindem.
Ce hal al de generație, pune fa mana pe carte și lasa dragostea, lasă facebookul ca la vârsta ta nici telefon cu taste nu aveam
Nu stiu daca te pot ajuta, dar ce iti pot spune este sa încerci sa fi tu, sa fi mai amuzanta in preajma lui, dar totuşi sa nu ii dai atat de multe semne ca il placi. Încearcă sa il întrebi de viata lui, de cum i-a mers ziua, încearcă sa afli ce fel de fete ii plac lui apoi fi tu una dintre ele. Crede-mă, nu renunţa orice ar fi, încerca sa ii fi mai întâi o prietena iar apoi iubita, băieţii au nevoie sa simtă ca cineva va fi mereu alaturi de ei si care ii vor intelege. Iti doresc multa bafta si lupta pentru ceea ce iti doresti:*
Îi zici direct cum stă treaba şi dacă nătărăul nu îşi schimbă comportamentul îi dai pass!
AndreeaI012452 întreabă: