| JustAdreamer a întrebat:

Sunt noua aici! tongue deci as vrea sa va cer parerea. Eu ma inteleg foarte bine cu prietenul meu, ne iubim, insa uneori cand e cu baietii se poarta altfel de parca ar vrea sa le dovedeasca celorlati ca el e cel mare si tare, ca el rade de toata lumea si ei trebuie sa se ia dupa el. Mie nu-mi place deloc cand face asta. Azi s-a purtat groaznic! Un baiat pur si simplu, mergea pe langa mine si deodata m-a luat in brate, iar prietenul meu a fost martor la scena asta, insa nu a zis nimic pentru ca ii era frica de baitul ala. Apoi un prieten de-al lui a injurat-o pe prietena mea cea mai buna, iar prietenul meu il incuraja. Prietena mea s-a suparat, eu m-am dus cu ea, apoi au venit si celelalte fete, iar baietii apoi ne goneau... iar apoi ei treceau pe langa noi si nici nu ne bagau in seama. Prietenul meu se mai poarta asa din cand in cand si chiar ma face sa ma simt prost, dar a doua zi se poarta de parca nimic nu s-a intamplat si e asa dragut cu mine. Nici nu stiu ce sa mai cred. poate sunt doar niste faze? Nu stiu...am nevoie de niste sfaturi, va rog big grin

Răspuns Câştigător
| NoNameToday a răspuns:

E clar ca este imatur. Daca tu ti la el si il iubesti asa cum e ar trebui sa vobesti cu el si sa stabiliti ceva de comun acord.Si nu il mai lasa sa se creada el "cocos" in fata prietenilor, iar cand e cu tine sa fie de fapt "gaina". Fa`l sa inteleaga ca te doare cand face asta si ar trebui sa aleaga intre comportamentul asta urat pe care il are cand este cu prietenii sau pe tine.
Multu succes!

3 răspunsuri:
| Nu a răspuns:

E prea imatur. Ori e sincer cu tine ori mai bine lasa-l. Genul de asta de oameni cu 2 fete sunt tocmai bune, de evitat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cam așa se întâmplă când îți faci prieten la 13 ani.

| alexuzha a răspuns:

Auzi cati ani are prietenul tau? bine ca nu am avut noroc de prieteni dasti