| Fataverso1 a întrebat:

Buna, sunt noua aici și as avea o întrebare, știu că mai picanta dar am zis că poate mă ajută careva, m-am căsătorit acum 3 ani dar suntem împreună de 6 și nu sunt satisfăcuta pe deplin, acum au trecut atâția ani și tot aceeași poveste. Nu durează mai mult de câteva minute și nu-i place nici s3x oral, nu stiu ce sa-i mai zic. Eu sunt mai focoasa mai open mind cu el. Dar el nimic, am vorbit cu el dar răspunsul lui e "pai daca atât mă ține ce pot face" serios uneori mă gândesc să am o aventura in afara relației și știu că nu e ok, m-am gândit până și să încerc experiențe noi, poate cu vreo femeie sa vad cum e. Dar e doar gândul nu am făcut niciodată nimic greșit

13 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Altele aju g sa aiba soti in saun cu rotile, paralizati si tot nu divorteaza si nu ii inseala
. sotul meu spune ca l-a ajutat sfatul nasului sa se gandeasca la inceout la ggiata, la Polul nord, sa nu se concentrze acolo ca sa dureze mau mult

| Violleta2022 a răspuns:

Spune-i ca vrei sa divortezi, daca nici macar nu-si da interesul sa te satisfaca, ca nu-i normal ca unul sa obtina placere si celalat niciodata.
Cat crezi ca o mai poti duce in acest fel?
In cei 3 ani cat ati fost impreuna inainte de casatorie, nu l-ai vazut ca nu poate sa te satisfaca?
Nu cred ca femeia te poate satisface, odata ce ai "una" acasa, care nu-i capabil sa te satisfaca. Poate vreau sa spui un amant (barbat) ca sa simti si tu placere si satisfactie.

Ori, ai putea sa-ti cumperi un vibrator pe baterii si iti rezolvi singura problema.

| mihai69 a răspuns:

E trist când realizezi că nu e destul ceea ce primești d.p.d.v. sexual intr-o căsnicie.
O "aventură" extraconjugală nu va rezolva problema decât cel mult pentru un timp scurt. După aceea, ce faci? Alta?!? Asta îți dorești? Dacă da, ar fi mai bine să te desparți.
O posibilă soluție ar fi cea poliamoroasă, dar m-aș mira să accepte soțul tău. (Vezi eventual filmul "You, me, her" despre fix o astfel de relație).
Alta ar fi o colecție de sex toys și... have as much fun as you want!

| doctorandus a răspuns:

Cumpara un vibrator.

| dullcat a răspuns:

Buna.Sper ca nu scriu iar degeaba...E foarte aiurea daca nu poti discuta deschis direct cu sotul despre acest subiect si ti-e mai confortabil cu niste straini.Contrar imrpesiei derivate din filme si seriale, sexul e si despre comunicare, sinceritate, respect, nu numai despre fantezii vazute in filmele xxx plus efort fizic. Daca ai chef de aventuri esti libera sa divortezi si apoi sa te distrezi cat vrei.Asta daca, in mod evident, ai vreo farama de respect sau iubire pentru omul in cauza.

| Madaxo97 a răspuns:

Pai, după 3 ani de relație înaintea căsătoriei, tu nu ai văzut ca nu se pricepe in pat si nu sunteți compatibili sexual? De ce te-ai mai măritat cu el dacă stiai deja ca nu te poate satisface? Acum ești blocată intr-o casnicie in care nu vei fi satisfăcută sexual niciodată, credeai ca după căsătorie il ține mai mult sau devine mai deschis la minte? Din contra.
Va fi foarte frustrant sa trăiești o asemenea viață in care tu ai atâtea fantezii iar el nici măcar sex oral nu îți face, e trist.
Îți sugerez dacă nu aveți copii împreună, mai bine divorț, nu sunteți compatibili, mai bine o faci acum decât sa mai treacă niște ani aiurea pe lângă voi.
Sau dacă nu te înduri sa divorțezi, nu ai ce face decât sa cauți in alta parte ceea ce îți lipsește acasă.

| Fataverso1 explică (pentru Madaxo97):

Sincer el e si mai mic ca mine cu 5 ani. El are 27 iar eu acum 32, am rămas în căsnicie pentru că am rămas însărcinată cu primul copil apoi pe urma a venit și al doilea și da am crezut că timpul va schimba ceva că va fi mai deschis pentru că m-am gândit crește și înțelege mai multe dar degeaba. Și am discutat împreună și am încercat. Doar că da am multe fantezii cu el dar vrea doar clasic pe spate și secunde nu minute și merg in tilt. Îmi vine să plâng ori de cate ori e cv. Și mi e cumva sa divorțez doar pentru sex altfel e prietenos e tată și se știe comporta ca atare cu copii ii îngrijește e ok doar partea asta mă duce in tilt

| Madaxo97 a răspuns (pentru Fataverso1):

Chiar e aiurea, îmi imaginez cat de frustrant poate fi sad
Dacă e un tata bun si un soț bun in rest in afara de sex, într-adevăr nu prea e ok sa divorțezi, sa rupi familia din cauza asta. Dar e de înțeles ca si tu ai nevoile tale si ar trebui sa aiba si el o altfel de atracție pentru tine, sa ia in considerare si nevoile si dorințele tale, câteva secunde in poziția doar pe spate e prea de tot, sa ii fie rușine, nici chiar așa. Continuă sa vorbești cu el, sa învețe puțin sa te satisfacă si pe tine, nu se poate chiar așa, daca nu poate rezista decât câteva secunde atunci folosiți jucării sexuale, dildo, strap-on ceva, chiar cu degetele, mai încercați 2, 3 poziții noi măcar, nu este posibil sa nu vrea chiar deloc.
Dacă chiar nu se poate, atunci va trebui sa te satisfaci tu singură. Pentru tot restul casniciei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună. Pare că ești așa confuză încât nici măcar n-ai formulat o întrebare de fapt și e în regulă. Ideea e că sexul într-un cuplu este foarte important chiar dacă nu e pe primul loc, cu siguranță poate fi pe planul secund iar fără el relația nu poate funcționa eficient și sănătos după părerea mea. Depinde foarte mult contextul și situația ta exactă ca să poți primi un răspuns care să te ajute

| adam7 a răspuns:

Ce vrei tu de fapt?
Să ai doar fantezii cu cineva sau o aventură fizică pe bune?
Câtă vreme e doar în cap, nu faci nimic greșit.
Dacă ajungi la partea fizică e discutabilă problema. poate vei fi satisfăcută, poate te simți mai împlinită, dar riști să îți strici căsnicia și el să sufere mult dacă află ca îl înșeli.
Pune în balanță și gândește bine.
Dacă rămâi doar la partea cu fantezii și discuții în online poate te ajută să-ți conturezi mai bine ce vrei de fapt.

| Ciocanudominatoru69420 a răspuns:

Din punctul meu de vedere sunteti o femeie foarte independenta, bogata, puternica si puteti face orice chiar si aventuri cu 3 persoane

| Alexandru_Bubu_ a răspuns:

Gandesti bine