Buna iubita!
Offff si tu ai patit ca mine.
Eu acumcativa ani, mi a intarziat ciclul 2 luni si am hotarat impreuna cu sotul meu sa fac un test,test care mi a iesit negativ,desi il facusem respectand reguliile lor.
A doua zi, mi am mai cumparat unul si la fel negativ.
Nu stiu cat a mai durat, cred ca vreo 2 zile si m am dus la ecograf!
Acolo, mi a confirmat faptul ca sunt insarcinata in 2 luni si binenteles ca numai puteam de bucurie,datorita faptului ca era un copil dorit.
Deci,marele meu sfat,nu te mai lua dupa teste, si ele uite, gresesc!
Fetita mea are acum aproape 3 ani!
Imi pare aru ca ai pierdut o sarcina,imi dau seama cat de durero a fost pentru tine,dar parerea mea,daca ai avut raport in perioada fertila,esti insarcinata,numai ca lucrul asta,ti l spune cu siguranta,la ecograf!
Nu alege sa stai si sa astepti,pana la urma trebuie sa afli si cred ca iti si doresti,iar daca dr ti a zis inainte ca esti,,apta,, pentru o noua viata in burtica ta,inseamna ca este in regula.
Numai ca,trebuie sa ti monitorizeze cineva sarcina,in primul rand sa ti o confirme si dupa sa fii foarte atenta,mai ales ca, esti patita odata!
Iti doresc numai bine si m as bucura daca mi ai scrie sa mi spui, daca esti insarcinata.
Numai bine!
Testul poate gresi, nu este imbatabil. dar, mai trebuie sa stii, ca un test negativ la 6 saptamani de sarcina poate semnifica ca ceva nu e in regula cu bebelusul, ca nu se dezvolta bine (ceea ce ai patit tu data trecuta).
Nu poti sti daca esti insarcinata sau nu si daca bebelusul este in regula sau nu, fiindca este prea devreme. Dar peste maxim 3 zile, testul facut din prima urina de dimineata ar trebui sa fie pozitiv daca esti insarcinata. daca este negativ si nu apare menstra, du-te la ginecologul tau pentru ecografie.
Testele de sarcina masoara cantitatea unui hormon specific graviditatii din urina. Functie de test, ele sunt valabile chiar si din a doua zi de la conceptie (in general scrie in prospect). Acest hormon isi dubleaza concentratia, la 24h, deci nu prea are cum sa dea gres testul.
linarkfts întreabă: