| Natalia11 a întrebat:

sunt noua aici. Vroiam sa va spun ca de un timp sunt interesata de paranormal si cautam pe net site'uri/bloguri despre acest subiect. Astazi am dat peste un blog al unei fete care reda niste intamplari, par reale dar nu stiu ce sa cred. Va rog frumos daca puteti pierde 5-10 minute ca sa cititi blogul si sa imi dati ca raspuns, parerea voastra. Fundita! si multumesc. http://aboutghosts.blogspot.com/

Răspuns Câştigător
| PlayWithMe a răspuns:

Sunt total normale nu paranormale.Dar se poate a fii adevarat doar cu visul in rest celelalte par ciudate.Adevarat este atunci cineva blesteama se intampla ceva, dar si blestemul are un risc.Cand blestemi pe cineva iti cam tai toate sansele sa ajungi intr-un loc mai bun sau de fapt sa evoluezi spiritual.

2 răspunsuri:
| ascovit a răspuns:

Ei bine, eu cred ca toate astea sunt niste lucruri absolut normale! Mai alespartea cu frunza de portocal e pe cat se poate de normala,, mai ales imi amintesc ca era intr-o revista bravo girl daca imi amintesc bine o pagina despre o fata care povestea lucruri asemanatoare, cum ca se afla pe un blog in care toti isi vedeau prin a fi la departare camera CELORLALTI, A CREZUT CA E O PACALEALA PANA CAND au inceput sa faca glume pe cana ei de langa pat cu apa, felul in care se vede luna de la ea de pe geam, etc, si ca a incercat si ea sa ii dexcrie camera unei necunoscute, si fiind si la o varsta destulde frageda, 11 ani, a reusit in mare p[arte, iar acum ca a mai crescut a fost in vizita la acea fata si era camera exact asa! Deci, fiind si eu patita destul cu lucruri "paranormale", despre care prefer sa nu vorbesc, desi am povestit pe site unele lucruri cei drept nu cine stie ce din ce mi s-a mai intamplat, cred ca e cat se poate de normal chestia asta cu "anormalul" ce e de fapt suuuper normal, iar daca omul ar fi fost mai interesat de asta de foarte mult timp acum chestiile cu fantome, strigoi, clarviziuni, telepatii, etc, ar fi trecute de mult de linia normalul si astazi ar fi fost lucruri de care nu numai ca nu near fi frica sau am fi foarte interesati, dar ar fi ceva atat de normal si plictisitor...

| IngerulSiDraculTau a răspuns:

Ce sa spun le-am citit pe toate dar mi se par exact cum a spus si PLAYWITHME fffff normale! nimic de paranormal! infricosator pentru ea dar mie una nu mi se par! sunt oameni care trec prin exeriente mult mai infricosatoare, iar aia cu blestemul nu o cred pentru ca nu cred in blesteme...era pi discovery o emisiune fenomene stranii uita-te acolo si sigur ai sa vezi chestii care chiar sunt verificate si adevarate!