Trifu rrrrr ma ia cu fiori asa e numele de familie a profesoarei de matematica. Poi esti cam mica pentru o relatie, sigur e doar o iubire trecatoare tipic copilareasca, incearca sa te imprietenesti cu el pentru relatii viitoare serioase.
La varsta ta ar trebuie sa-ti fie gandu la joaca nu la baieti.Nu vreau sa-ti reprosez nimic dar tu nu ai cum sa stii ce-i aia iubire la varsta asta si nici cum sa ai o relatie.
La varsta ta nu poti vorbi de iubire. Sunt oameni care incearca toata viata sa o gaseasca, atat iubirea, cat si sensul ei.
Pentru voi e o joaca.
Totusi, incearca sa nu pari prea obsedata si nu fii tot timpul pe langa el, sau nu iesi tot timpul in evidenta (gen sa razi exagerat de tare cand e prin preajma) deoarece poti sa pari idioata.
Mai bine incearca sa vorbesti normal cu el, sa te imprietenesti cu el si sa ii spui ca il placi.
Vaiiii!) 11 ani hmm...nu stiu ce sfaturi ai putea primii tu la anii astia! Pune mana pe carte, apoi baietii! Ai timp peste cativa ani, sa iubesti! Nu o lua in nume de rau, dar nu stiu cine te`ar putea sfatuii in relatii, la anii tai!
Ai 11 ani si vorbesti de iubire... marea maj a oamenilor o descopera dupa 20 de ani. Este doar o iluzie nu confunda iubirea cu a placea. Timiditatea e normala la varsta ta, du-te si spune-i in fata, invita-l undeva la un film, o plimbare orice. Ca sa depasesti timiditatea trebuie sa ai mult curaj pentru a infrunta ce se va intampla dupa ce ii spui cal placi.
Nu ai nici ce sa-i arati ca sa-l faci sa fie al tau asa ca improvizeaza.
La 10-11 ani trebuie sa te joci cu papusile, sa scrii, sa inveti, sa te uiti la desene animate, nu sa te uiti dupa baieti.
In caz ca nu stiati,dragoastea nu cunoaste varsta! Ea a pus aceasta intreabare pentru ai da sfaturi u pentru a o critica,in fine. draga incearca sa nu-i arati ca este nebuna dupa el,incerca sa stai mai mult cu el,sa vorbiti despre fete/baieti,ce iti place tie la un baiat,ce ii place lui la o fata,incearca sa fi lucida,matura(fizic),indrazneata si sa stii sa porti o conversatie:*, in ultiml timp baietilor le plac fete si destepte cu care pot vorbi, nu numai cele frumoase(si proaste pe deasupra )Fa asta, da-mi id ul tau, mai vb pe mess si iti promit ca vom face ceea ce trebuie.Voi fi cu tine~!:*