E posibil sa fi racita la ovare ca si eu am patit la fel, am fost la ginecolog si mi-a dat o reteta sa o iau 10 zile si a doua zi cand le-am luat mia venit.sau poti sa iti faci un test daca nu vrei sa te duci la ginecolog.
Exista un risc destul de mare, datorita lichidului preejaculator, plin de spermatozoizi, din care doar Unul si ajunge sa iti faca bucuria! - citeste aici:
http://www.mayoclinic.com/health/birth-control/AN00197
Folositi prezervativul! - e plin de boli transmisibile sexual!
Hmm, azi/maine ar trebui sa vina armata rosie iarasi, daca ai ciclul regulat. Se poate ca pe fond emotional sau din alte cauze sa-ti mai intarzie inca. Prin 22, daca nu-ti vine inca, sa-ti faci testul de sarcina. Ce vrei sa faci apoi, sa-l omori pe micut?
Domnul fie cu voi.
De ce iti place sa risti si nu te protejezi? asa mult costa un prezervativ? normal ca sunt sanse sa ramai insarcinata
chiar daca nu si-a dat drumul in tine, poti ramane pentru ca barbatii inainte de a ejacula elimina un lichid incolor numit lichid preejaculator care contine spermatozoizi...informeaza-te despre asta si pe viitor protejeaza-te daca nu vrei sa ai o surpriza neplacuta!
Aly cea mai tare chesti pe care am auzit-o. Deci tie frica acum ca ramai insarcinata, dar nu ti a fost frica cand ai facut sex neprotejat.
"O sa ai baietel "