| dwx a întrebat:

Sunt noua pe aici. Am si eu o problema si sper ca ma puteti ajuta si pe mine cu un sfat. Mi- a intarziat menstruatia o saptamana; trebuia sa vina pe 30 - 31 octombrie. Pe data de 1 octombrie am avut un contact neprotejat (anal), penetrare nu a existat doar atingere inainte de contactul anal. Nu am avut niciodata o penetrare totala. Pe data de 3 octombrie mi- a venit normal. Luna aceasta nu a mai aparut. Am facut 2 teste de sarcina de la firme diferite, in ziua 33 si in ziua 35 si au iesit negative. Mentionez ca in ultimele 5 luni am avut un ciclu regulat de 28, 29 zile. Pe 27 octombrie am inceput sa iau doxicilina (9 zile) pentru acnee. Intrebarea mea este din ce cauza imi intazie menstruatia? As putea sa fiu insarcinata iar testele sa nu arate? Sau acele antibiotice au influentat intarzierea? Testele le am facut la o luna de la contact deci ar trebui sa arate clar daca sunt sau nu. Nu am alte simptome: greata, intarirea sanilor sau altceva. Daca are cineva vreo parere va rog frumos sa ma ajutati. Am intrat in panica. Nu stiu ce sa mai cred. In ziua in care am avut contactul eram in perioada nefertila. Ce parere aveti?

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca sunt slabe sanse sa fii insarcinata... poate e din cauza antibioticelor...in caz ca intarzie mai mult mergi la ginecologhappy

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu cred ca esti insarcinata, mai degraba ai o dereglare a menstruatiei care impune control cat mai urgent. Du-te maine neaparat la ginecolog, nu mai astepta aiurea ca se poate agrava.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Nu intră în discuție o sarcină, mai degrabă o răceală puternică ori o dereglare hormonală.
Un ecograf intravaginal și dozările hormonale pot elucida misterul acre te bântuie.
Pa, pa.