| rebela234 a întrebat:

sunt noua pe aici dar oricum asta nu conteaza acum
as vrea sa stiu ce sa fac in privinta unui baiat(stiu ca poate ati mai auzit mii de intrebari de acest fel dar plz ajutati-ma) imi place de aprox un an si el m-a placut inainte stiu sigur dar acum nu prea stiu da semnale dar cam vagi si nu stiu ce sa cred si as vrea sa stiu : ar trebui sa renunt sau ar trebui sa-mi placa in continuare si sa sper ca intr-o zi va fi bine(vreau sa spun ca acel baiat este de varsta mea, multi oameni il considera naiv dar eu a gasit o laturra a lui de care enimeni nu si-a dat seama una sensibila draguta si fragila) asa ca maine am sa i-am o decizie dar vreau sa stiu daca am luat-o pe cea corecta in functie de raspunsurile voastre!
deci va rog help
daw si funditahappy; X

Răspuns Câştigător
| anonimaDeLa3 a răspuns:

Hey, eu zic sa ii zici ce simti, nu te mai ascunde dupa deget! Am fost si eu in situatia ta, adica m-a placut un baiat timp de 3 ani cls 5-7, iar acum intr-a opta s-a schimbat traba imi place mie de el, doar ca el place alta fata! Crede-ma zic din proppria mea experienta, zi-i ce simti!

5 răspunsuri:
| Prigatdevisine a răspuns:

Nu are rost sa astepti! ori te duci sa vorbesti cu el despre ce simti, ori uiti de el! :p ce directa am fost laughing Nu stiu thinking comunica mai mult cu el, si asa poate iti dai seama daca el e atras de tine sau nu.

| Sebastian1993 a răspuns:

Ce sa zic nu stiu next

| rebela234 explică:

Stie ca mi-a placut de el si cred ca el inca crede asta
in fineoh go on am luat deja o decizie dcy nu mai conte ork mersi de rasp:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am trecut si eu prin asta, dar eu nu am mai asteptat, chiar daca la început nici nu îmi venea prin minte ca voi ajunge sa-i spun vreo data.eu îti sugerez sa nu-i spui si nici sa nu-i dai atentie, asa va ajunge în bratele tale. sper ca vei lua în consideratie raspunsul meu, te voi asigura ca o sa mearga.cu dragoste sandra.

| Cristina_2841 a răspuns:

Pai nu stiu ce sa-ti spun am fost si eu intr-o astfel de situatie si am continuat sa sper ca intr-o zi totul va fi bine dar nu stiu daca ma place si acum am aflat ca are deja pe altcineva