Bună!
NU ai cum să rămâi însărcinată dacă NU şi-a introdus penisul în vaginul tău!
Doar pentru că ai stat pe locul unde a ejaculat nu înseamnă că rămâi însărcinată.
Toate cele bune.
Eu cred ca esti noua in toate.Sa nu zic alta vorba.Cum crezi ca poti ramane daca erai imbracata? Cel mult ai ramas patata pe blugi sau cu ce erai imbracata.
DA! cu siguranta vei ramane gravida... trebuie sa iti tai un deget de la picior! raspunde la urmatoarele intrebari cati neuroni ai? cati ani ai? ai stat mult pana ai scris asta? crezi ca daca imi dau drumul pe perna ta o sa ramai gravida? mersi
Pai draga mea, daca erai imbracata ...cam cum crezi tu ca ai putea ramane insarcinata?
Nu poti ramane gravida, stai calma. Nu asa se fac copii, pe plapuma si dupa... intelegi tu
Pai in primul rind nu poti fi virgina daca ai avut contact sexual si n al doilea sperma trebuie sa intre in vagin pentru a fecunda asa ca daca erai imbracata n-ai cum sa ramai insarcinata, nu te mai speria.
Doar daca ejaculeaza in tine sau in prezervativ poti ramane gravida. in prezervativ ai sanse de 1 % daca nu s-a spart, dar daca s-a spart e posibil. grabida ramai atunci cand un spermatozoid intalneste un ovul. nu te mai stresa aiurea ca faci riduri. un sfat: mai documenteaza-te.
De ce zici oral? de ce zici ca ati facut oral? spune exact ce ati facut...ti-a tras la m**e!
Iti dau un sfat citeste mai multe despre sex, sarcina si tot ce tine de ele. Sigur ca nu esti insarcita. Nu tio zic cu rau insa sincer se vede ca nu stii prea multe.
Inainte sa-ti incepi activitatea sexuala ar trebui sa te informezi mai mult!
Si acum sa-ti raspund la intrebare: NU ai cum sa ramai insarcinata in modul acesta!