Trebuie sa vb numaidecit cu el! Si eu m-am despartit de prietenul meu(vreo 2 ani in urma ) El nu avea tel si ma suna ma rar! Si ce spun ca timp de o luna el nu m-a sunat deloc! eu nu aveam unde sa sun! nOI ne vedeam doar in weekwnd, in fine nu as vrea ca voisa va despartiti! Daca el a devenit indiferent probabil nu te mai iubeste asa cum te iubea, oricum mai are sentimente fata de tine si vb cu el neaparat, caci ai nevoie de o explicatie! Sper ca totul sa se rezolve!
Incearca sa nu-l mai cauti sa vezi daca te cauta el. daca te cauta inseamna ca te iubeste, daca nu atunci nu te merita
Eu zic sa vorbesti cu el despre asta cat mai repede, intreaba-l daca te mai iuubeste si incercati sa vorbiti mai mult, comunicarea este cea mai importanta...
Nu il mai cauta vezi daca el te cauta. si atunci ramaneti imp. sau mai vezi cum se poarta.
Te inteleg...adica si eu am trecut prin aceleasi probleme cu iubitul meu, am suferi foarte mult impreuna, si acum imi spune sa facem dragoste ca sa fie sigur ca ramanem impreuna, etc! dar nu am de gand, il iubesc si stiu ca ma iubeste, dar stiu ca nu e momentul! el ori sa indepartat de tine pentru ca ati facut-o, nu zic ca a urmarit asta, dar poate ca chestia asta la facut mai rece, nu stiu, nu-l mai cauta, sa vezi daca te cauta el, nu conteaza peste cat timp, si atunci cand vorbiti spune-i ce simti atunci cand se comporta asa, il iubesti, dar iubirea implica 2 persoane fundita? pupiciiii:*:*:*
Buna scumpo te inteleg, dar incearca si tu sa-ti dai seama ca asa nu poti trai, nu-l mai cauta, pana ce nu cauta el, si cand o sa vorbiti spune-i cat de rau te simti, poate pentru ca ati facut-o se comporta asa cu tine, nu spun ca a urmarit asta, dar poate la respins intr-un fel acest lucru, tot raul spre bine>:d< bye! fundita?
anonim_4396 întreabă: