Cred ca ar trebui sa-l lasi pe el sa faca primul pas. Ori asta, ori sa-i spui direct ce simti pentru el. Daca e cu cativa ani mai mare, atunci s-ar putea sa-si bata joc, asa ca cel mai bine e sa-l lasi pe el sa zica daca te place sau nu.
Buna!
Parerea mea ca ar putea simti o usoara atractie pentru tine. Adc daca glumiti impreuna si tia cerut si nr de tel inseamna ca nu ii esti chiar indiferenta. Cred ca te place dar nu iti fa cine stie ce sperante ca eu am in clasa un baiat care exact la fel se poarta cu multe fete dar el are prietena. Poate pentru el ii esti doar o amica dar la fel de bine ar putea fi indragostit nebuneste de tine. eu zic sa te dai si u putin la el si sa vezi daca chiar te place. Acordai multe atentie deorece unii baieti sunt gelosi si daca vede ca nu il bagi in seama ai putea sa-l pierzi. Vb cu el si afla ce simte pentru tine punandui intrebare gen: ''tiar placea daca ai avea o iubita ca mine?'' sau ''daca ai fi iubitu' meu mas lauda cu tine'' si vezii reactia.
Succes!
Multumesc de raspunsuri, s-a cam rezolvat, si-a luat inima in dinti si mi-a zis ca ii place de mine si daca vreau sa fiu prietena lui si ca daca nu vreau macar sa ramanen amici ca el tine foarte mult la mine.
AlexEjmecheru întreabă: