| an0nim_8483 a întrebat:

Buna sunt noua pe aici si vreau sa va pun o intrebare.deci am 14 ani si am un prieten cu care sunt impreuna de 2 ani el tot zice ca ar vrea sa. stiti voi si mie imi e cam frica ce sa fac? sa ii fac pe plac sau sa ii spun ca nu vreau ca nu sunt pregatita mi-e frica sa nu se desparta de mine

Răspuns Câştigător
| yoo_6578 a răspuns:

Nu stiu ce sa zic daca tu inca nu te simti pregartita emotional nu cred ca prietenul tau care (dupa atata timp)te iubeste te obliga sa faceti acest lucru

spune-i asa :sti eu as vrea sa facem acest lucru pentru ca tu iesi viata mea dar crede-ma nu sunt pregatita sa mai astetam putin sa mai treaca un timp ca acel moment sa fie o placere un moment de neuitat pentru mine nu un moment rau

este decizia ta eu te-am ajutat cum am putut

16 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Spune-i pur si simplu ca nu te simti pregatita si ca este periculos pentru sanatatea ta. daca tine vreun pic la tine, te va intelege si te va astepta. Daca te paraseste numai pentru atata lucru, inseamna ca oricum nu dadea doi bani pe tine.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
În concluzie ai prieten de la vârsta de 12 ani și vrea să faceți dragoste, corect?
Ești foarte mică pentru o responsabilitate atât de mare.
După 18-20 de ani te poți gândi la începerea vieții sexuale.
Nu este o vârstă exactă după care poți face acest pas, chiar dacă sunt guri care fac aceste afirmații (este doar la nivel de știință, dar nu și realitate, sunt multe femei care au avut activitate sexuală mult mai târziu și s-au trezit cu cancer care de astfel nu se cunoaște nici aici cauza care determină această boală, se merge pe probabilități, nu certitudini. Medicina tratează efectele nu cauza și nu este o știință fixă), dacă te iubește și respectă nu trebuie să te preseze. Decizia îți aparține.
Școala pe primul loc, dragostea fizică trebuie să mai aștepte.
Pa, pa.

| elyssa20 a răspuns:

Mda...foarte interesant ai prieten de la 12 ani.pai scumpa domnisoara daca tu fac sex de acum, copilaria cand o mai traiesti.gandeste-te ce te faci daca apare un bebel, sau iei cine stie ce boala.ganditi-va mai copilasi inainte sa faceti pasu asta, timp e destul pentru sex.bafta mukta si minte multa.

| emilia21 a răspuns:

Daca se desparte de tine, inseamna ca nu te merita, ar trebui sa fie constient ca esti prea mica sa-ti incepi viata sexuala, si ce riscuri ai la varsta asta. Nu te mai gandi, ca daca te paraseste, il pierzi din vina ta, pentru ca nu e asa.
Ar trebui sa te astepte, daca te iubeste, si nu ar trebui sa faca presiuni, pe cea ce nu vrei tu sa se intample.
Gandeste-te la tine, in primul rand, vrei sa te trezesti cu vreo boala, sau cu o sarcina, nu cred ca iti doresti sa iti distrugi viitorul inca de pe acum. Ai tot timpul din lume sa iti incepi viata sexuala si dupa 18 ani, si sunt o gramada de baieti, daca in caz o sa te paraseasca. Nu te lasa condusa si ai grija de tine!

| liveincolors a răspuns:

Daca se desparte de tine inseamna ca nu te-a iubit. De ce sa-ti distrugi viitorul doar ca sa-i satisfaci dorintele? Daca intr-adevar te iubeste, te va astepta oricat.

| danielacs a răspuns:

Fato traieste-ti si tu copilaria! Lasa ca ai sa ai timp toata viata sa faci sex tongue Abia ti-ai facut buletinul si deja vrei sa te si?

| steluta_7203 a răspuns:

Vezi sici si tu ca nu esti pregatita atunci nu nu trebuie sa incerci.In plus esti inca cam mica pentru lucrul asta.

| matt25 a răspuns:

Nu si atat, sunteti necopti pentru o relatie sexuala.

| Laimy a răspuns:

E simplu, daca relatie este puternica si de incredere, si daca zici ca va intilniti 2 ani. pai, e permis acest lucru.

| yoo_6578 a răspuns:

Nu inteleg ce am zis rau i-am spus ca daca nu se simte pregatita emotional sa nu o faca ca doar nu o obliga nmeni ce trebuia sa zic?!

| delisha_5380 a răspuns:

Totusi nu crezi ca esti cam micuta pentru ati incepe viata sexuala. eu una cred ca da esti foarte micuta pentru asa ceva nu e deloc bine daca ai sa faci asta. nu ai sa ramai cu el la infinit sunteti totusi copii. parerea mea nu ii fa pe plac. poate mai tarziu o sa iti para rau.si cu siguranta se va intampla asta.am intalnit multe cazuri.

| Анька a răspuns:

Buna anka ai dat un raspuns stupid. chiar foarte stupid
Are abia 14 ani e mikutsa inca pentru asa ceva. daca acest baiat vrea doar sex de la tine atunci dai papucii. daca te iubeste cu adevarat sigur ca o sa ashtepte sa ai o virsta mul mai mare pentru a incepe viata sexuala! E si normal sa te temi. de la asa o virsta poti prinde cancer... poti ramine cu un bebe in brate dupa care lui ii va fi frica si te va lasa
Gindeshtete foarte bine in privintsa acestui lucru de nu, vei regreta.si nu se stie ce consecinte vor fi
estiun copil si gindeshtete ca multe fete chiar si peste 18 ani vor sa ramine virgine. iar voi. deja saritsi in pat )

| Văduva neagră a răspuns:

Doamne. nu! sa nu faci prostia asta straight face si eu am 14 ani. si totusi mi se pare ca gandesc mai bine decat tine straight face o sa va despartiti iar u o sa ramai cu buza umflata si el o sa fluiere dupa altele` :o!
o sa regreti!`. straight face.
straight face. parerea. mea. acum u faci ce vrei` dar gandeste`te ca e prea de tot straight face la 14 ani` straight face.
Bft` :*

| darkvampire a răspuns:

In niciun caz. o vei face dar cand vei fi pregatita

| shiret a răspuns:

Esti prea mica si nu cred ca o sa te bucuri de experianeta asta la fel daca ai face sex la o varsta mai okwinking

| Miky_2167 a răspuns:

Aceeasi problema am avut-o si eu acum depinde de tine daca te simti tu pregatita ...mai gandeste-te nu te grabi poarta o discutie cu el mai intaiwinking :*