Si mie mi sau intamplat chestii bizare cu fantome e complicat nimeni nu te poate ajuta mi se mai intampla dar nu spun nimanui si eu aud zgomote ciudate aseara nu am putut dormi pana la 7 dimineata ai grija iti spun! e mai periculos decat iti poti inchipui trebuie sa suporti multe lucruri dar taci nu vorbi despre asta cu nimeni fata in fata
PS:abia astept urmatoarea postare pe site
Eu zic ca sunt adevarate, si eu sunt un adept al paranormalului. Cred cu tarie in fenomenele paranormale. I se poate intampla oricui. De exemplu, mie, noapte pe la 12 cand sting televizorul se aprinde singur, dar nu stiu cum, l-am dus la reparat dar nu avea nimic nici el nici telecomanda, si mi s eintampla la fel, plus ca aud zgomote ciudate prin curte(.
Sincer? Nu mi se pare nimic iesit din comun. Faza cu sora s-a intamplat cand era foarte mica si mintea putea sa ii joace feste. Apoi cu livada si alte chesti... daca ai sta la tara si i-ai asculta pe batrani te-ai speria rau de tot. Nu neg ca exista paranormal, dar ala nu e asa ceva.
Ei bine, eu cred ca toate astea sunt niste lucruri absolut normale! Mai alespartea cu frunza de portocal e pe cat se poate de normala,, mai ales imi amintesc ca era intr-o revista bravo girl daca imi amintesc bine o pagina despre o fata care povestea lucruri asemanatoare, cum ca se afla pe un blog in care toti isi vedeau prin a fi la departare camera CELORLALTI, A CREZUT CA E O PACALEALA PANA CAND au inceput sa faca glume pe cana ei de langa pat cu apa, felul in care se vede luna de la ea de pe geam, etc, si ca a incercat si ea sa ii dexcrie camera unei necunoscute, si fiind si la o varsta destulde frageda, 11 ani, a reusit in mare p[arte, iar acum ca a mai crescut a fost in vizita la acea fata si era camera exact asa! Deci, fiind si eu patita destul cu lucruri "paranormale", despre care prefer sa nu vorbesc, desi am povestit pe site unele lucruri cei drept nu cine stie ce din ce mi s-a mai intamplat, cred ca e cat se poate de normal chestia asta cu "anormalul" ce e de fapt suuuper normal, iar daca omul ar fi fost mai interesat de asta de foarte mult timp acum chestiile cu fantome, strigoi, clarviziuni, telepatii, etc, ar fi trecute de mult de linia normalul si astazi ar fi fost lucruri de care nu numai ca nu near fi frica sau am fi foarte interesati, dar ar fi ceva atat de normal si plictisitor...
beausingurlamasamea întreabă: