| elena_4936 a întrebat:

sunt noua pe blog si voiam sa va intreb ceva.vi s-a intamplat ca in timpul actului sexual sa iasa prezervativul si apoi sa gasiti urme de sperma. mi s-a intamplat si mie si imi e teama sa nu fiu insarcinata nu stiu ce sa fac pentru ca mi s-a mai intamplat o data si de aici teama asta mare? voi ce ati face?

8 răspunsuri:
| mihaela_7412 a răspuns:

Hmm nu ink nu am incerkt dar mai bine fa un test ca orice e posibil.asa ca mai bine ca sa fii sigura fa test

| cremita a răspuns:

Pastila de a 2 a zi daca nu e prea tarziu sau cumpara un test de sarcina, mergi la un ginecolog...

| semy a răspuns:

Ia pilula postinor sau escapelle (pilula de a 2 zi) daca nu au trecut 72 ore de atunci

| adellinas a răspuns:

Pai depinde in urma cu cat timp s-a intamplat asta. daca e mai putin de 3 zile de atunci poti lua pastila de a doua zi postinor 2 sau escapelle ca sa eviti o sarcina.

| Andreea_9175 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa incerci un test barza, dara e prea devreme te poti duce la farmacie sa ceri un spermicid si eventual o rogi pe farmacista sa-ti recomande ceva.

| adellinas a răspuns:

Mergi la farmacie si cumpara postinor 2 sau escapelle daca nu au trecut 3 zile de la incident, si ai grija data viitoare ca nu e de jucat cu asa ceva.

| semy a răspuns:

Nu te zgarci la bani, mai bine postinor decat avort, avortul e traumatizant si e si mai scump, ramai cu sechele toata viata

| covexrobu a răspuns:

Data viitoare cand cumpara prezervative pune-l sa cumpere si o punga cu elastice de legat borcanul. Si dupa ce isi pune prezervativul sa il lege cu un elastic sa nu ii alunece de pe instrument.