| andreeatpu_9367 a întrebat:

Sunt noua pe site dar as avea o intrebare. Ce simte un baiat cand este excitat, iar apoi lasat balta?big grin
Adica: eram in pat, la cabana, ne-am sarutat neam mangaiat bla bla, el dadea semne ca vrea ceva mai mult. eu l-am facut sa creada ca si eu... iar apoiwhistling l-am lassat asahappy

Răspuns Câştigător
| Allexis a răspuns:

Daca nu e experimentat in materie de sex, baiatul s-a ales cu o mare durere de oute. Se cheama "blueballs" si doare al naibii de tare.

6 răspunsuri:
| porto89 a răspuns:

Eu te-as fi violat in locul amaratului ala laughing serios

| doarEu001 a răspuns:

Eu am auzit ca ii doare acolo...sti tuthinking

| Narcis2007 a răspuns:

Macar nu-i da sperante false...saracu baiat

| pinguuu a răspuns:

Ok sa.ti spun o chestiehee hee si mie mi s-a intamplat la fel si l.am lasat cu ochii in soare iar a doua zi de dimineata il durea "capul" si mergea cam cracant.era funny, toti radeam de el, dar sincer cred ca e foarte dureros si ti-as sugera sa nu mai faci asa ceva in viata ta sau, daca il exciti macar du treaba pana la sfarsit. take carehappy

| nebunu_5532 a răspuns:

In afara de faptul ca il dor outele nu se intimpla nimic daca nu se repeta situatia asta destul de des. Daca se intimpla mai des poate avea probleme cu erectia pe viitor

| andreeatpu_9367 explică:

Si doare chiar atat de tare?laughing) adica pe urma avea o fata de disperatlaughing