Vă cam meritaţi reciproc. El a stat cu tine 5 ani pe "gol" şi i-a şi convenit. Ţie ţi-a plăcut situaţia de a-l ţine de papiţoi.
Iar cu mentalitatea asta, am imense îndoieli cum că-l iubeşti.
Dacă-l iubeai pe bune, mai ales că aveţi 5 ani împreună, treceaţi direct la fapte (eventual întrebai de contracepţie - deşi la 20 de ani ar trebui să ştii lucrurile asta!) şi lăsai iubirea să vă unească nu te gândeai egocentric doar la presupusa durere a ta.
În altă ordine de idei, e important să ştii că un sfert din femei nu sângerează la deflorare şi, de asemenea, cam tot un sfert din femei nu simt durere.
Procentul mai poate creşte în funcţie de preludiu (atât de cantitatea preludiului cât şi de calitatea acestuia).
Pe de altă parte, dacă el chiar a stat 5 ani aşteptându-te pe tine să te simţi tu pregătită, nu cred că va ieşi bine pentru că va fi doar o imensă descărcare hormonală a sa.
Ca să eviţi cumva asta, apucaţi-vă de petting şi abia după măcar o săptămână-două de practicat petting-ul puteţi încerca să duceţi actul sexual până la capăt.
Ai 20 de ani aşa că poţi folosi atât anticoncepţionale cât şi prezervative, important este însă să foloseşti una din cele două metode.
Succes!
Nu e obligatoriu sa doara! Intra la raspunsurile mele si citeste, am mai raspuns de "sex" ori la intrebarea asta!
Depinde de organism. spune-i de la inceput sa nu fie dur si chestii de-astea, si o sa te intseleaga.cred ca ar fi mai bine, sa te informezi de dinainte despre asta.
Din experienta sotiei mele eu iti spun ca doare. Conteaza insa mult faptul ca va iubiti, ca el este tandru si rabdator, preludiul conteaza foarte mult. Si frica conteaza mult, cu cat esti mai fricoasa cu atat te inhibi in momentul ala mai tare si contactul este mai dureros, deci trebuie sa fii cat mai relaxata.
Acuma as vrea sa vorbesc despre alte lucruri, dar as umple pagini: religie, contraceptie, casatorie si altele, ma gandesc insa ca stii despre ce vreau sa vorbesc asa ca nu o sa bat apa in piua. Zic doar sa ti seama si de aceste lucruri.
La casatorie v-ati gandit?
Domnul fie cu voi.
Da tu 5 ani ce ai facut cu el? Ati mancat impreuna seminte in fata blocului si v-ati jucat X si 0? :O
DeliaLuiza, nu conteaza numai sexul, dar conteaza enorm sexul!
Eu am maaari indoieli ca el a stat 5 ani fara sa faca sex, in speranta ca, o sa te hotarasti tu intr-o zi.
Si daca ...prin absurd, el nu a facut sex in timpul asta deloc, ori e : timid al dracului si n-are tupeu deloooc, ori e gay, ori nu te place ( de aia nu ti-a facut nimic pana acum ).
Sigur ca te va durea la inceput dar cand esti cu el incearca sa ii spui ca te doare si mai mult ca sigur ca te va intelege.
Si pe toata perioada actului sexual tu sa nu stai incordata daca ai sa stai incordata o sa te doara si mai tare
Buna... Delia. Esti sigura ca te-a asteptat prietenul tau 5 ani:O? sa nu aive pe cineva ( sa aiba contact sexual cu altcineva)? si daca iubesti pe cineva cum esti tu numai conteaza durerea pe care tu crezi ca o sa o ai inseamna ca nu-l iubesti cu adevarat.bafta pe nmai departe
@Anca, o iubire nu se bazeaza numai pe sex!
Poate atunci cand iubesti cu adevarat e important sa fiti impreuna tot mai mult timp, nu sexul!
multumesc pentru raspunsuri!