Din ce am citit, cred ca Stefan e chiar diferit fata de alti baieti. Probabil e un baiat serios si educat. Dar, sa stii, toti baietii sunt dificili! Incearca sa vorbesti cat mai des cu el, sa deveniti cei mai buni prieteni, daca se poate. Pune-i cat mai multe intrebari legate de el si pasiunile lui si invata sa-l cunosti mai bine... Ce incerc sa spun, e sa te apropii de el. Apoi intreaba-l ce parere are despre acele fete "obraznice" din clasa ta, si ce crede despre tine. Daca iti da raspunsuri fara sa fie sigur pe el, atunci nu cred ca mai are rost sa incerci. Eu iti urez succes si tine-ma la curent! :*
Multumesc mult pentru raspuns. In legatura cu imprietenitul noi cam suntem cei mai buni prieteni (fata si baiat) pentru ca anul trecut am stat amandoi in banca si ne-am apropiat foarte mult. In legatura cu fetele "obraznice" nicio data nu e hotarat. Azi spune ca sunt enervante si nu le suporta, maine sunt super de treaba. Eu una nici nu stiu ce sa mai cred.
OK, spune-i ca vrei un raspuns definitiv! Sunt foarte enervanti astia nehotarati... Iar in legatura cu prietenia voastra, ma bucur ca sunteti undeva sus. Stii, am vazut multe cazuri in care cei mai buni prieteni si-au impartasit unul altuia sentimentele, si astfel, au trecut la urmatorul nivel. E minunat! Sper din suflet sa fie asa si in cazul tau! Apropo, multumesc frumos pentru funda!
Chestia e ca nu este nimic intre voi.numai ca vrea ceva mai personal adica (sex) din cate ai scris aicea vad cal placi.dar iti spun iti place numai o alta fata frumoasa.tu crezi cal placi. uite cum fa, trebuie sa te uiti la el daca e asa mai rusinat si se comporta ciudat cand esti prin preajma atunci cred ca ar merge
daca crezi ca raspunsul meu a fost folositor atunci te duci la intrebarea ta te uiti la raspunsul meu si acolo in dreapta va arata o panblica cum se spune pe TPU "funda".dai clik pe ea si acolo te intreaba daca vrei sa alegi raspun castigator sigur, si tu apesi ca da.te rog frumos sa-mi dai funda
sper ca ti-am fost de folos
Suntem clasa a7 a. De unde sex? Asta chiar nu are sens. Doar daca ma ia e gat nu inseamna asta.
Pai eu prea am inteles multe din povestioara asta intreresanta dar cred ca acasa la el a vrut doar sa fie gentelman si cred ca te place oarecum. fundita