| iulika95 a întrebat:

Bunabatting eyelashes sunt noua pe TPU si vroiam sa stiu ce parere aveti despre sexul la 15 ani :d eu la aceasta varsta am avut parte de primul act sexual.multi zic ca e o varsta mult prea frageda dar consider ca in ziua de azi nu e ceva anormal mai ales daca o faci cu persoana iubita si nu regreti dupa cum a fost in cazul meu. Astept pareri :** si va rog fara raspunsuri rautacioase

Răspuns Câştigător
| AlessandraAndronic a răspuns:

Buna. Daca aveti o relatie frumoasa si sunteti de ceva timp impreuna nu vad dc nu ati avea si relatii intime. Atat timp cat va iubiti si toate sunt ok intre voi e bine si sexul intregeste relatia voastra, iubeste-l in felul tau si fa fara grija. Nu uitati sa va protejati. Bafta

18 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Iti doresc sa nu regreti niciodata.Dar,niciodata!
Nu sunt, insa, de acord cu sexul la 15 ani.Fiecare varsta are bucuriile ei si fiecare pas in viata are momentul potrivit,in functie de fiecare.
Cand te grabesti,cand sari faze,echilibrul propriei vieti e tulburat cu riscul sa te trezesti fie cu nemultumirea ca nu te-ai bucurat suficient de anii copilariei,fie cu probleme de sanatate ca femeie.
Dar, cum am spus, iti doresc sa nu regreti niciodata pasul facut!

| DirectDinBerceni92 a răspuns:

O sa mai vorbim pe la 30 de ani cand poti sa faci un cancer de col uterin(doamne fereste).Eu cunosc cateva fete printre care si o fosta pr de-a mea care a vrut de la 13 ani sa inceapa viata sexuala si asa au facut... Daca 15 ani ti se pare varsta frageda mai scade 2 ani si sa vezi atuncea happy

| VacutzaRoscata a răspuns:

E mult prea devreme,daca acum faci sex si o sa schimbi mai multi parteneri peste cativa ani cum vei fi? ai timp de asta toata viata dar copiii astia din ziua de azi se grabesc mereu sa faca sex, sa fumeze, pai da draga trebuie sa fim si noi la moda nu?straight face

| iulika95 explică (pentru VacutzaRoscata):

Esti penibil! Nu are legatura cu moda straight face ca doar nu m-am laudat la toata lumea ca am facut-o. Asta poate e la baieti da ca fata nu e motiv sa fi la moda ca faci sex de la 15 ani.
P.S. ti se potriveste numele :*

| VacutzaRoscata a răspuns (pentru iulika95):

Ha? te simti? asta e problema ta,eu vorbeam in general oh go on
si tu esti cam pe*** bai pa**** in devenire, sunt fata straight face
P.s: si trebuia sa ma simt jignita sau ceva? ca nu ma simt nicicum, decat scarbita de persoana ta

| adi4ever a răspuns:

Poti muri fericita

| Myst3ry a răspuns:

Nu e vorba de " cum e in ziua de azi" este vorba de tine si de ce faci tu intelegi. Si da este o varsta frageda 15 ani pentru asa ceva. Dar daca tu asa ai ales si crezi ca ai facut bine si cu persoana pe care o iubesti nu este nici capat de lume si nu te va condamna nimeni. Sa nu regreti niciodata, a fost alegerea ta. si presupun ca a fost ok :d

| iulika95 explică (pentru Myst3ry):

Ma bucur ca macar intelegilaughing si da a fost ok de aia nici nu regret

| iloveunicorns a răspuns:

Eu? să vedem
eu nu sunt de acord! poţi să rămâi insărcinată, iar apoi toti te consideră o cu`vă, si da! e o vârstă fragedă!

| Gatiiitu a răspuns (pentru iloveunicorns):

Poti ramane insarcinata si la 17 ani.nu e tot aia? nici atunci nu esti pregatit daca o luam asa thinking Si pentru asta e logic sa te protejezi.nu s`o faci fara... sau alte prostii. daca faci totul ca la carte, nu inteleg care e problema

| qLoveSmileღ a răspuns:

Bună.

Nu mi se pare o idee bună despre sexul la cincisprezece ani.Așa este, o vârstă prea fragedă. De ce te-ai grăbit de la vârsta asta, când ai toată viața la dispoziție? La cincisprezece ani trebuie să te preocupe școala, si multe alte activități.Cum ar fi ieșitul cu prietenii, ș.a. În fine, fiecare cu părerea lui. Eu doar mi-am spus părerea mea.

Numai bine.

| Bybyutzzzz a răspuns:

Eu cred ca esti o fata curajoasa ca ai facut acest pas la 15 ani, si e bine ca a fost cu persoana iubita, nu cum fac altele...

| iulika95 explică (pentru Bybyutzzzz):

Mersi :d mi-a fost putin teama dar la pentru prima data la orice varsta iti e. M-am simtit foarte bine deci asta e tot ce conteaza love struck

| anny3anyy a răspuns:

Este o varsta frageda, chiar daca multi spun ca e normal in zilele de azi, eu am intalnit persoane care au regretat mai tarziu ca au procedat ca tine. fiecare este liber sa faca ce vrea cu viata lui

| SaNdYy a răspuns:

Eu as fii normalk de acord.findca eu cunosc o fata care are 13 ani si nu mai este virgina.deci macar uh esti putin mai matura decat ea.

| Euadytzu a răspuns:

Endley Ai dreptate stii dar are dreptate si Myst3ry chiar foarte stii in ziua de azi sunt multe chestii prin care sa te protejezi cu toate ca nu toate au protectie 100% dar 99% au sa stii 1% ala se intampla la nu stiu cate sute si daca baiatu nu are grija cum foloseste acum ma refer la prezervativ.Deci da e o varsta frageda dar daca ea a vrut asta si a siptit nevoie sa o faca asta-i nu problema ta cred eubig grin...Endley.Deci ii dau dreptate lui Myst3ry fiecare face ce vrea cu viata luitongue nu mai bine

| Alexaia a răspuns:

Te inteleg la partea cu persoana iubita dar este vorba despre corpul au cae nu este destul de dezvoltat.

| MiHaela4Ka a răspuns:

Eu cred ca e cam periculos dar daca va asigurati as crede ca nu-i nimic