| Ramonamona a întrebat:

sunt noua si am o problema... va rog ajutati-ma. Am 20 de ani, am o relație cu un bărbat mai mare ca mine cu 8 ani. Relația noastra nu mai e ca la inceput, de abia vorbeste cu mine când este cu cineva. Când se enervează zbiara la mine si îmi spune niste cuvinte care chiar ma dor. De exemplu, mi-a spus acuma vreo lună de fata cu prietenul lui ca nu sunt buna de nimic si ca ma va lasa in scurt timp. I am spus când am fost singuri sa nu mai vorbească urat cu mine si eu cred ca sunt de părere ca nu trebuie sa stie altii când ne certam si ce facem. In ziua aceea am zis gata, mi-a ajuns, dar nu pot. Nu pot sa-l las. Il iubesc sunt cu el de 3 ani dar mi-a ajuns si mie. Când ne certam eu tac incerc sa ma calmez si sa nu zbier... dar in schimb el ....Si dupa o ora ii trece si isi cere iertare. Nu pot sa zic ca nu ma iubeste pentru ca mi- a demonstrat de multe ori... dar comportamentul lui fata de mine las sa dorit mentionez ca se comporta urat doar când este nervos in rest nu. Ce as putea sa fac sa fiu indiferența? Am spus ca nu ii mai răspund la telefon sa vad ce face poate când isi va dă seama ca ma pierde se va schimba...

1 răspuns:
| RaduPopescu412 a răspuns:

Eu zic ca ar fi bine sa pui capat relatiei, el trebuie sa iti arate cat de mult te iubeste si ca esti totul pentru el, nu merita sa il lasi sa isi bata joc de tine in fata prietenilor lui sau oricine altcineva. Acum doar zbiara, dar mai tarziu poate sa devina violent. Nu sta pe ganduri, mai are balta peste.