| DiazAndreea a întrebat:

sunt o dansatoare din buric, adica am cam fost. problema este ca prietenul meu tot insista sa i dansez dar am o problema, am cam luat in greutate si se vede urat cand dansez. sunt ladieta si el ma accepta asa cum sunt dar pentru mine e jenant sa nu mai fiu ceea ce am fost. sa-i dansez sau nu? nu vreau sa nu i mai placa dupa aia cum aratlaughing suna copilaresc dar.

Răspuns Câştigător
| GeorGEBlaCKRidER a răspuns:

Da,e cam coplaresc.RETINE ca la 80-90%,evident,excluzand cocalarii dobitoci, le plac fetele cu 5-10 kg in plus.Nu o poti numi ingrasare si arata mai bine, si definesc mai bine si formele feminine.La dansatoarea din buric aia conteaza in principal nu? Un cercel mare si frumos in buric si 5-10 kg in plus sa joace un pic burtica big grin Nu are de ce sa fie jenant tongue Gandeste-te la toate babele cu 50-60 kg care dau din burta si tate la mare sau stranduri,unele cu ele goale,si nu se jeneaza tongue Tu cu corp frumos si cu kg facandul si mai frumos, de ce te-ai jena? Ar fi trebuit sa stii dinainte ca ne plac asa fetele, dar acum cum iti si comfirma el, nu stiu de ce te mai indoiesti.
DANSEAZA-Iwinking

P.S. DAca mai vrei sa vorbim, ma gasesti pe idu din mesaj tongue

Sper ca te-am ajutat :*
Ceau :*:*

4 răspunsuri:
| lolylolypops a răspuns:

Pai...ca sa nu te simti nici tu prost, roaga-l sa astepte pana termini dieta!

| DiazAndreea explică (pentru GeorGEBlaCKRidER):

Ok mersi

| GeorGEBlaCKRidER a răspuns (pentru DiazAndreea):

Pentru putin :* Placerea-i a meawinking

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Danseazai, o sa isi ude pantalonii mai rau ca un prescolar.