| AsunaBlack a întrebat:

sunt o fata care ar dori un sfat. Imi place de un baiat cu care am vorbit pana cand el mi-a spus ca ma place foarte mult doar ca nu poate fi impreuna cu mine deoarece il retine ceva. Pe moment, am uitat sa il intreb ce il retinea, iar apoi mi-a fost rusine sa il mai intreb. As avea nevoie de un sfat, nu stiu ce sa fac. Imi doresc sa fim impreuna si stiu ca si el isi doreste asta. Deci, ce as putea face?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Sa-l intrebi pe el care este motivul invocat, sa iti explice pe ce considerente refuza relatia cu tine.Noi nu te putem ajuta din moment ce nu cunoastem cauza.Singura modalitate prin care sa afli motivul este interpelarea lui directa printr-o convorbire face2face. Curaj si Succes.

3 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Poate ca baiatul a fost politicos: daca te-ar fi placut cu adevarat nu-l mai retinea nimic si acum erai deja sarutata.

| Lawliet14 a răspuns:

Intreaba-l daca vrea sa-si faca un plan cu tine de viitor. De exemplu, cand veti fi impreuna, cat de mult vrea acest lucru, si poate ca-ti spune pana la urma mai multe cand te vede atat de interesata si daca esti sincera si dragastoasa bineinteles. Bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde cati ani aveti fiecare.
Deci...Tu cati ani ai?