| deeapirsuletz a întrebat:

Buna sunt o fata de 13 ani si am o intrebare cam stupida...Eu asta vara am fost cu un baiat el are 16 ani mam cuplat cu el dintr-o prostie in acea seara a fost prima seara cand am vorbit si cand mam cunoscut cu el pana atunci nu vorbea si nici nul cunosteam...Am stat 2 zile cu el si dupaiaa m aflat ca nu ma vreasa fie cu mine pentru ca se cearta cu prieteni lui si nu vrea asta... El se fereste de lume nu ii placesa afle cand e cu o fata...Acum o luna eram afaraeu ca prietena mea si el ca amici lui si el s-a oferit sa ma conduca acasa pe drum mam sarutat cu el...Am stat in seara aia cu el pana dimineata afara dupa aia cand am intrat in casa am vorbit pe mess cu el diferite lucruri... dar dupa aia a fost totul normal intre noi doar amici... El cand ma vedea la scoala mereu se uita cu coafda ochiului la mine dar nu vorbeam...acum cateva seri am iesit cu prietenul meu afara si era si acest baat de care vavorbes si se uita la mine eu cand ma uitam la el intorcea privirea si incepea sa vorbeasca despre fotbal...Cand am intrat in casa pe mess a intrat si el si m-a intrebat daca ies afara.am iesit cu el afara si am stat cu el a doua seara la fel...asta acum cateva seri dar dupa aia nu sa mai intamplat nimic intre noi...nu inteleg ce este cu el cand vrea cand nu vrea vvoi ce parere aveti? puteti sa-mi dati un raspuns e ceva foarte complicat si eu tin fff mult la el...astept raspunsurile dumneavoastra ...va multumesklove struck

Răspuns Câştigător
| simoSTAR a răspuns:

Consider ca el este mai copil din moment ce are comportamentul asta stupid si se joaca cu tine... e clar ca e gelos cand te vede cu altul, dar eu zic sa nu ii mai dai atata atentie si nu mai iesi cand vrea si unde vrea el.fii si u mai indiferenta.lasa-l in pace si vezi-ti de copilaria tra.nu iti bate prea mult capul cu persoane care nu sunt dispuse sa isi petreaca timpul cu tine...trece timpul si u pe langa el.profita de copilarie happy

20 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce nu iti inveti u mai bine pentru scoala decat sa iti preocupi timpul cu baieti? Nici el nu este hotarat daca vrea sau nu sa fie cu tine pentru ca ii este rusine pentru ca ai 13 ani...esti inca mica... el e mai mare...mai are putin si devine major... ce sa faca cu o copilahappy? Parerea mea este sa vorbesti cu el si sa clarificati lucrurile intre voi si dupa se vor rezolva toate neclaritatile :*

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Peste vreo 3-4 ani totul va fi diferit si mai frumos.
Asteapta pana atunci, merita!

| r8driver a răspuns:

Nu este mare diferenta dintre voi dar totusi esti prea mica de ani, m-ai asteapta si tu macar 2-3 ani si atunci o sa vezi si tu lucrurile altfel!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parerea mea este ca mai bine inveti sa vorbesti si sa te exprimi romaneste si sa lasi baietii.Si ma mai intrebam:ce parinti ai tu daca te lasa pana dimineata cu un tip si sa iesi in fiecare seara cu el?

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Cel mai probabil s-a excitat teribil de la sarutatul ala, si-a murdarit chilotii si s-a speriat, pentru ca nu stie ce i s-a intamplat! Durerea unei astfel de excitatii este foarte mare, si daca nu se rezolva, dureaza, si e very nasolos! Invatati Petting, dar mare atentie la igiena mainilor, nu o bagati pe la chiloti nespalata bine-bine! Sau, dimpotriva, se astepta sa simta altceva, si nesimtind... Intreaba-l, dar asigura-l ca il vei intelege si nu vei rade de el, orice ar fi! Success!

| lore_lollipop a răspuns:

Eu cred ca ii place de tine, dar se simte aiurea sa umble cu o fata asa mica. daca o sa mai astepti sa cresti, lucrurile o sa se schimbe.Deocamdata concentreaza-te la lucrurile cu adevarat importante, scoala, prieteni, relaxare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Las-o balta!
ii prea mic si el, dar mai turaised eyebrows

| mada_3260 a răspuns:

Eu zic sa lasi baietii si sa inveti pentru scoala. o sa ai timp dupa si de baieti. u esti mica si nu cred ca la varsta asta stii cu adevarat ce inseamna sa ti la o persoana. cel mai bine ar fi sa va vedeti fiecare de viata voastrahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sa-mi dai cati stupizi vrei tu dar asta este adevarul mai intai uita-te la greselile gramaticale din povestioara ta si dupa o sa poti vorbi si despre baieti...si iar:as vrea sa stiu ce parinti ai... iar daca te intrebai, am aproape 15 ani

| deeapirsuletz explică:

Nu ma mai criticati pentru varsta mea...sau ca el este maimare si ii e rusine pentru ca in primul rand e nu arat de 13 ani par mult mai mare si credeti-ma ca stiu cum e sa ti la o persoana... app lory1995 daca esti cu un an mai mare decat mine asta nu inseamna ca trebuie sa-mi critici parinti...deact sa fiu o tocilara de aia sa stau toata ziua cu nasul in carte mai bine asa si apropo vreau sa zic ca ammedie destul de mare 9. 50 chiar daca sunt mai libertina...asa ca va rog frumos nu mai criticati varsta pentru-ca ce sfaturi dati nu sunt folossitoarewinkingoricum multumesc pentru sfat lui:simoSTAR PsihoSex si lorelipop:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai tu multumesti pentru sfaturi doar celor care ti-au raspuns asa cum vroiai tu! Si nu are legatura dar macar daca ai fii asa cum pretinzi de 9. 50 mai bine reflecteazaasta si in ceea ce spui!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Zi ca am zis eu ca ii prostlaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Kum sa stai cu el pana dimineata si el nici sa nu te bage i seama... nu mai are rost sa vb cu el cand aveam si eu vreo 13 ani mi sa intamplt ceva de genu mai bine lasa-l inpake si n mai vb cu el pentru ca intr-o buna zi el te va cauta... iti spun din propria experienta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai...ar trebui s tie mai mult c vrea, si daca tii la el ar trebui sa ii arati. Poate il ''mituiesti'' cumva...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ii prost baiatu'...sh voi astia nu my vorbiti.ca nu-i ashe mik.sh el nu-i ashe mare. daca ea zice ca nu arata a 13 ani. ce tot aveti...hello.
dupa parerea meah ii destul d binewinking.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu da cred ca respectivul o place

| bLs a răspuns:

Nu te iubeste femeie revinori

| bLs a răspuns:

Sa

| bLs a răspuns:

Baaaaa femeie revinoti vroia sa te inginga dar nai vrut tu date naiba de tarfa ai ratat sansa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am tot 13 ani si zic sa te intalnesti cu el si daca vezu ca iti face la fel ii zici ca e prost si nu stie ce pierde daca frei sa vb cu mine imi dai si mie id tau