In adolescenta majoritatea fetelor au cate o experienta asemanatoare, se simt atrase de fete dar cu timpul aceasta chimie dispare si toata atentia se concentreaza asupra baietilor, dar totusu in caz ca asta continua nu este nici o rusie sa fi lesbiana sau bisexuala.
Si ia zi, ai suficienta minte sa stii ca iti plac fetele?
La 14 ani stii ce vrei de la viata?
Esti ferm convinsa ca esti matura si ca in viata o sa pleci pe aceasta premisa?
Offfff...Deja totul devine enervant pe TPU.pacat!
Prima oara trebuie sa vezi daca si ei ii palc fetele.Altfel iti recomand sa nu ii spui, daca ea place baietii, te va refuza imediat.
Esti prea mica ca sa stii daca esti de partea cealalta. Nu ii spune pentru ca e posibil sa iti treaca faza asta, plus ca ai putea sa o sperii nitel. Incearca sa iti faci un prieten baiat si vezi cum te intelegi cu el, ce simti cand il saruti.
Du-te la ea si intreab'o ce baieti ii plac si atunci iti vei da seama de pe fata ei cand ii pui intrebarea daca e la fel ca tine. Daca se incurca sau se sochiaza la intrebare inseamna ca e la fel ca tine. daca iti raspunde cu zambetul pe fata e diferita... sfatul meu e pentru mai tarziu, si eu am trecut prin aceiasi perioada ca tine si nu am spus nimanui pentru ca imi era rusine si nu imi place absolut deloc gandul ca as putea fi pe invers.Cu timpul mi-am revenit si am inceput sa cred ca atunci imi "placeau" fetele decat in minte dar nu si in realitate
Orientarea sexuala nu are mare importanta. Nimeni nu este in masura sa te judece.
Nu zic ca ai avea probleme, dar ar trebui sa mergi la un psiholog.
Daca nu gasesti o fata care sa-ti impartaseasca orientarea, la varsta asta? Vei apela la femei? Sunt multe intrebari la care raspunsul cel mai bun ti-l poate oferi un psiholog.
Nu fiti rai cu fata, sincer stiu si eu sentimentul. Pe parcursul adolescentei crezi tot felul de lucruri, ca esti gay sau alte lucruri.
Personalitatea ta este inca in formare, mai ai timp sa-ti corectezi unele aspecte din caracter care pe viitor s-ar putea sa-ti dauneze, sa aduca jigniri si reprosuri din partea celorlalti.Nu condamn ceea ce simti tu, este firesc sa te exprimi dupa cum simti.Mai pe scurt, esti lesbiana, sau una in devenire.Eu cred ca inca nu te-ai descoperit pe tine, ca inca mai experimentezi, ai nevoie de o perioada de meditatie in care sa te gandesti numai la tine, la ceea ce-ti place si ce nu, poate chiar de o discutie cu un psiholog care ti-ar inlesni "munca" si te-ar face sa intelegi ce vrei in primul rand de la tine, si-apoi de la ceilalti.
Un lucru pe care trebuie sa-l intelegi este acela ca mai mult ca sigur, prietenei tale ii plac baietii.Nu te poate privi mai mult decat ca pe o prietena.Cu timpul, vei descoperi si alte lucruri in viata care s-ar putea sa-ti schimbe orientarea sexuala, ori dimpotriva, sa ti-o accentueze.Pana vei mai creste, continua sa te comporti normal, sa nu atragi priviri si pareri ciudate asupra ta, sa le respecti perceptiile celorlalti.
Si inca ceva, nu ai de ce sa te simti "proasta". Nu-ti spun de ce, poate ca ai sa descoperi singura citind mai multe mesaje...
Succes!
Esti prea mica ca sa-ti dai seama ce vrei cu adevarat, eu zic sa incepi sa te uiti si la baieti, si sa nu te apuci sa'i zici ca iti place de ea s'au sa'i spui situatia la prietena ta, poate te va intelege s'au poate nu si te vor esclude toti si vei ramane singura, si al 2'lea lucru daca e colega de la tine din clasa incearca sa devii prietena cu ea. :*
Nu ti fie frica sa fii cine esti, daca tu te simti atrasa de fete asta e adevarul si trebuie sa ai curajul sa il spui! Nu trebuie neaparat sa fii atrasa de baietii pentru ca baietii nu sunt de fiecare data asa cum ne am dorii sa fie si daca tu simti ca o iubesti pe aceea fata.fi curajoasa si spune-i! indiferent care ar fi raspunsul ei sau reactia ei tu ar trebui sa fii mandra ca ai avut curajul sa vorbesti despre sentimentele tale
Nu esti cam mica ca sa iti placa fetele? eu zic ca o sati treaca, incearca sa ai un iubit poate va trece.in plus e pacat sa "fi pe invers" cum se zice, daca ar fi fost sa fie ar trebui sa fim numai femei pe pamant sau numai barbati