Buna, nu mi-am inceput inca viata sexuala si eu am 16 ani.Depinde foarte mult de tine si de partener, daca stie cum sa se paorte cu tine nu cred ca e asa dureros, oricum este un pas important si ideea e ca atunci cand o faci totul vine de la sine si cred ca durerea e cea care conteaza mai putin ca nu doare chiar asa tare in plus nu toate fetele au dureri, unele chiar se simt bine de la primul contact sexual, si daca doare e pentru cateva secunde sau minute deci nu e chiar asa grav!
Nu doare, adica...foarte putin.Am tot varsta ta si am incercat.Problema e sa o faci cu persoana potrivita, si sa te ia usor.
La 16 ani doare mai tare decat la 18 sau dupa. Incearca totusi cu un BAIAT, nu cu un "baiat" -astia nu stiu ce specie sunt (mie mi s-a parut ca ai scris beat ).
Lavi. sunt baiat asa ca parerea/sfatul meu nu va fi asa de bun ca si a fetelor, cand o fata o face pentru prima data o va durea insa nu va fi o durere completa ca sa zic asa. " placerea" va fi mai mare decat ea . Stiu si eu din povestile prietenelor mele. App cand o faci cu un baiat sa ii zici inainte ca sa o ia incet incet si sa te "incalzeasca" foarte tare inainte si nu astepta ca sa ajungi la orgasm nici el nici tu ci doar cateva secunde si incercati a 2-a zi atunci va vi mult mai multa placere si mai putina durere . Mult noroc si stai linistita odata si odata tot se va intampla .
Pai uite isi spun ca nu doare foarte tare. e suportabil. Conteaza mult preludiu adica sa fiti destul de incinsi pentru ca vaginul tau sa fie lubrifiat foarte bine, puteti folosi si un lubrifiant. El trebuie sa fie foarte atent cu tine si sa stie ce sa-ti faca.Nu uita PREZERVATIVUL e un lucru pe care nu-l poti uita.Si daca chiar vrei nu trebuie sa-ti fie frica gandeste liber si da-i inainte nu te gandi wooow ce o sa doara, gadeste-te woow cat de bine o sa fie .
Prima data duare putin pentru cateva clipe dar incepe sa treaca si te vei simti bine.
Prima 'partida' este importanta, trebuie sa ai grija cu cine o faci, sa il cunosti bine si totul trebuie sa se decurga dupa motoul dragoste nu sex. Sex o sa ai timp sa faci mai incolo.( sex nebun).
Organul sexual masculin a cerut o crestere de salariu pe urmatoarele considerente:
- lucreaza la mare adancime;
- lucreaza cu capul in jos;
- lucreaza in mediu cu umiditate ridicata;
- lucreaza la temperaturi ridicate;
- nu are ventilatie sau aer conditionat la locul de munca;
- nu are weekend-uri si nici concedii de odihna;
- nu are liber daca lucreaza ore suplimentare;
- are un loc de munca cu conditii periculoase care de multe ori poate cauza boli profesionale.
Cererea i-a fost refuzata din urmatoarele motive:
- nu are studii;
- nu munceste 8 ore neintrerupt;
- nu raspunde prompt la toate solicitarile;
- dupa o scurta perioada de activitate adoarme la locul de munca;
- nu lasa curatenie la locul de munca;
- nu dovedeste fidelitate fata de locul de munca...
asa ca sa nu-ti trebuiasca de pe amuia!
Da te va durea doar daca ti-o baga tare daca o va face incet nu te va turea pre tare
Pai în primul rând trebuie sa fi pregătită sa spui da vreau fără ca nici un gând sa te împiedice și ca sa spui asta trebuie sa fi cu un băiat care sa te aprecieze sa tina la tine și în care tu sa ai încredere. Daca ești hotărâta sa o faci nu o sa îți mai fie frica o sa ai doar emoții. Cat despre durere... daaaaaaa doare fff mult enorm de mult și curge vreo 2litri se sânge. glumeam nu doare ff tare adică e o durere suportabila și e doar pe moment dacă băiatu e stângaci ghinionul tău te chinuie și mai mult dar repet nu e ceva insuportabil și cu cât trece mai repede de bariera cu atât mai bine nu mai stai sa te chinui.Cat despre sânge... 2-3 picături pe un șervețel. Ceea ce contează e sa te protejezi nu te lasă dusa cu zăhărelu ca știe el și bla bla. Când simți tu ca e momentul atunci va fi și nu o sa mai conteze durerea sau frica.
Buna. Am citit raspunsurile de mai jos. S-a spus cam tot ce aveam eu de gand sa spun. Tu singura simti cand esti pregatita. Durerea depinde foarte mult de partener : daca este unu disperat, pai atunci sa te tii ca e rau, dar daca e unu mai mare ca tine, si e relaxat stie ce face nu vei simti nimic. Sange iti poate curge sau nu. Asta depinde de la persoana la persoana. Dar cum s-a zis si mai jos, nu se poate explica, vei vedea atunci :*
Eh maibine draga a stepti pana la vaersta la 20 de ani casate mai maturizezi D: