Ce circ!
Tu ai vrut sa te ajutam intr-o problema si te-ai trezit pusa la zid!
Eu stiu ca te-ai exprimat asa, doar ca sa arati ca esti o fiinta normala, nu vreun monstru hidos si totusi nu te place nimeni.Regret ca ai fost gresit inteleasa.
Deci, esti la o varsta dificila.Simti o mare nevoie de afectiune si, ai vrea si tu sa ai langa tine un baiat, asa cum vezi ca au celelalte fete in jurul tau.Banuiesc ca tot vazandu-le cu prietenii lor ai ajuns sa te intrebi, ce-oi fi avand tu stramb de nu se apropie nici unul.Si,ca si cum asta nu ar fi de-ajuns, iti place de un baiat care te tine in sah si nu stii daca te place sau nu.Cred ca nu am gresit pana acum.
Uite, la varsta asta baietii sunt tare dificili.Baiatul de care iti place tie spui ca uneori da semne ca te place. Posibil sa vada ca tu nu-i raspunzi la aceste semne si atunci il apuca ciuda si se poarta urat.Tu,il vei privi frumos,ii vei zambi din cand in cand,te vei purta cu el mai frumos decat cu restul lumii, il vei intreba diverse lucruri legate de scoala, ii vei cere chiar ajutorul pe aceleasi teme si nimic mai mult.El va inregistra schimbarea ta de atitudine si va reactiona.Sa fii atenta la cum te priveste, la cum iti vorbeste, se vede clar cand cineva te place.Nu e nevoie sa faci mai mult,de fapt, niciodata fata nu face primul pas.Tu, esti datoare sa-l incurajezi.Si,uita de prostioare de genul "sunt urata",nu exista femeie urata si gusturile difera atat de mult incat te poti trezi adorata de cel mai superb baiat din scoala, doar din simplul motiv ca-i placi, fix asa cum esti.Nu poti spune TU daca esti urata sau frumoasa, crede-ma, numai cei din jurul tau! Mult noroc!
Tu ai incredere in tine si fii mandra, draga mea.
Baieti sunt destui, insa nu unii de calitate.
ASa este pe cel care-l iubesti nu te iubeste el si vicerversa.
Nu mai insista, acorda-i indiferenta totala... poate cine stie.
Iti doresc sa gasesti un baiat care sa te merite!
La multi ani pentru 21 mai!
Poate ca esti pur si simplu antipatica, poate vorbesti prea mult si nu spui nimic, poate esti prea agresiva social, poate esti prea intruziva, poate, poate, poate...eu de unde naiba sa stiu?
@stephie, draga, daca erai asa buna prietena cu @Elena, ( nu de alta, dar vad ca imparti voturi "stupid" cu larghete ) intrebarea asta nu mai exista, ca o sfatuiai tu din prima.
Off topic, ciorapii din poza sunt oribili, nu se mai poarta lycra de muuuuulti ani.
@ProjectJackpot, am remarcat grija ta pentru capsunele din Spania, zic sa trimitem pe cineva care are timp la dispozitie, eu am deja 2 joburi si o Facultate de terminat.
Salut. As avea multe sa iti explic. Daca vrei adauga ice_zahar si vorbim pe messenger.
Pai in legatura cu baiatul tau, eu zic sa-l lasi sa se hotareasca si cand v-a sti daca te place sau nu va veni el la tine. E vorba din popor: "duipa baieti si dupa tramvaie sa nu fugi, tot timpu' vine altul!" asa ca asculta vorba batrinilor ca asa v-a fi...cat despre parerea ta despre tine e doar o faza a varstei tale sau lipsa de afectiune din partea unor anumite persoane sau te simti tu complexata dintr-un anumit motiv banal ca si restul fetelor...cum ar fi marimea nasului/taliei, alte chestii din astea dar vei trece peste ele si sunt sigur ca iti vei gasi un baiat bun!
Partea asta "Sunt o fata normala, cu o greutate si o inaltime normala, am 15 ani si jumatate, nu am cosuri, ma imbrac frumos, sunt ingrijita, insa nimeni nu ma place..." sa nu imi spui ca nu suna a matrimoniale.E ceva gen"Am 1.70m,48kg, ma imbrac frumos, sunt frumoasa ...etc.,caut baiat(Eventual cu masina si bani)Chiar nu suna a matrimoniale, nu?
Pai daca te place incearca ca atunci cand trece pe langa tine sa nu il bagi in seama sau sa para ca nu te mai intereseaza de el, incearca sa vorbesti despre alceva in preajma lui... incearca sa il faci gelos, apoi el te va place mai mult sunt sigura... pai succes!
Adrian062 crezi ca daca incepi sa te iei de mine rezolvi ceva?
O sa ma doara la bascheti de ce zici tu, pentru ca pur si simplu nu ma intereseaza criticile tale si avertizarile tale.
Ok?
Data viitoare cand vrei sa te bagi in seama gaseste alt mod.Papa
@nyx.Daca tu judeci omul dupa niste ciorapi licra esti foarte de admirat fato.
andra_7810 întreabă:
AlexEjmecheru întreabă: