| Criss' a întrebat:

Sunt o prietena a Cristinei si vreau sa va intreb cevabig grin. am avut acum o luna un contac sexual. si acum am simptopmele une-i gravide?( eu cand am facut dragoste a fost protejat).
Voi ce ziceti? as putea ramane gravida?

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Dupa cum probabil stii, nu exista metoda contraceptiva 100% sigura, asa ca orice contact sexual poarta riscul unei sarcini. Nu m-as baza pe simptome, ele pot fi legate de altceva sau doar de teama ta de a nu fi insarcinata, mai ales ca la 4 saptamani de la contact e cam devreme pentru simptome de sarcina. Important e: menstruatia ti-a venit regulat? A fost normala? Oricum, la 4 saptamani de la contact poti face un test de sarcina fiindca rezultatul lui te va lamuri.

6 răspunsuri:
| andalu a răspuns:

Daca v-ati protejat si nu stii ca s-ar fi rupt cumva prezervativul, nu, nu exista nicio sansa! si in plus, ce simptome ar putea aparea dupa o luna? laughing)

| irinelu_9484 a răspuns:

Important ca v-ati protejat... dar pentru o liniste sufleteasca fa-ti un control medikal:*

| georgy_7464 a răspuns:

Ca sa fi sigura fa-ti un test de sarcina, iar dc tu zici ca v-ati protejat si ati folosit prezervativul corect nu e nicio problema

| Bacemi a răspuns:

Bravo tie daca v-ati protejat. Sunt putine sanse dar pentru siguranta ar trebui sa iei un test de sarcina.

Răspuns utilizator avertizat
| deea_9735 a răspuns:

Da pentru ca prezervativele nu prea te apara.