| oana25_1027 a întrebat:

sunt oana! vreau sa si eu sa stiu mai multe despre baieti! am si eu un prieten d 1 luna! in fine eu m-am mai intalnit cu el acum un an jumatate cand n am vrut sa stau cu el! eu i'am luat numarul de tel ca el mereu se uita dupa mine si ma claxona si imi placea d el si el a inceput sa se tina dp mine! in sf stau cu el! dar vreau sa stiu daca intr-adevar vrea o relatie serioasa sau doar o aventura! dar problema este ca eu am 17 ani si el 25 si este de aici dl mine! el mereu imi spune ca vrea o relatie serioasa c mine si ca s-a saturat de fete usoare... dar prbl este ca el vrea sa imi puna mana peste tot si eu nu vreau.imi spune mereu ca ma asteapta cat vreau eu dar macar sa il las sa puna mana p sani, fund si etc.ca nu poate asa sa stea langa minefara macar sa puna mana p mine.intr-adevar ma cauta mereu, ma suna ca cateva ori p zi si multe mesaje dar nu stiu ce sa cred!thinking prbl este ca at cand imi suna telu arunca cu el si zice ca n am voie sa vb cu baieti l tel si ca n suporta sa auda tel cum suna! si aseara cand m-am intalnit cu el avea telu p silentios si i'am zis ca vreau sa vad cine l cautat si mi-a aratat! si mi-a aratat si mesajele dar n a vrut sa imi arate p cine a sunat el sau apelurile nu stiu ce sa cred! ajutati-ma, vreau sa stiu ce sa fac ca tin foarte mult l el!

Răspuns Câştigător
| CarmenR a răspuns:

Poarta-te ca o fata matura si responsabila si initiaza o discutie serioasa cu el ca sa iti dai seama ce vrea el de fapt.

4 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Foarte posesiv prietenul tau...

| catthshshshs a răspuns:

Presupun ca nu vrea ceva serios, mai ales ca tu ai 17 ani si el 25. El la varsta lui sigur si-a inceput viata sexuala si el isi doreste si asta.
Mai bine cauti pe cineva de varsta ta. E spre binele tau.

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

E genul posesiv si gelos. ii place sa controleze, dar sa nu fie controlat.

| Damian a răspuns:

Daca vroia o relatie lunga si stabila nu alegea o fata de 17 ani, asta e un gagicar cu vrajeala lui, obsedat de tine, nu-i pica in plasa, vrea doar sa profite dupa aia se duce la alta si tu valea