~ Da, exista... toate ne dorim un astfel de baiat "perfect", dar trebuie sa cauti mult dar nu si daca destinul ti-l scoate in cale! :*. Fundita? .
Tu ce crezi?
Fiecare baiat este la fel?
Trebuie doar sa gasesti unul, si sa ii uiti pe cei care nu te-au respectat!
Da sunt. De exemplu prietenul meu, suntem de mai mult de 7 luni împreună şi a zis că nu se grăbeşte, când voi fi eu pregătită. Trebuie doar să şti să găseşti şi să îi arăţi tipului respectiv că te respecţi pe tine însăţi şi dacă un băiat (posibil iubitul) îţi spune că vrea s-o faceţi, îi zici că nu vrei, dacă zice ok, te aştept atunci înseamnă că e un băiat de nota 10, dacă însă pune presiune pe tine, mai bine renunţi. Acum, faci cum vrei, ăsta e sfatul meu! Baftă!
Depinde si tu prin gesturi si imbrăcăminte ce mesaj transmiti, si abia după aceea intreabă tedacă m ai sînt băieti pe lumea asta care se gîndesc si la altceva inafară de sex.
Da,eu una l-am intalnit sau cel putin asa vreau sa cred adica suntem impreuna de ceva luni si nu mi-a batut app deloc si se poarta frumos cu mine , trebuie sa stii sa-l cauti si unde, nu te astepta sal gasesti printre golani ....ca fazele gen o copila face un golan sa iubeasca cu adevarat sau alte faze gen nu s adevarate
Exista relatii de toate felurile,, si daca crezi ca nu esti pregatita pentru sex,, iti sfatuesc sa ai relatii prin net numai,, ca acolo nu pierzi virginatatea ta nicicum,, si poti traii momente f bune,,
Ca doar de ce isi iei femeie nu ai cu cine imparti banii? sexul este important, noi vrem sex voi banii, cam la asta se rezulma totul restul sunt povesti
Da sunt. Și eu am așteptat după prietena mea, de fapt eu nici nu am adus vorba de sex. S-a oferit singură mai târziu!
E stupid ce spui. nimeni nu va sti daca esti pregatita sau nu, dar exista baieti care sa intelega daca nu esti si sa aiba rabdare.
Daca nu esti pregatita de sex, atunci nu esti pregatita nici de o relatie.
Asteapta oricare ca nu dai acuma chiar peste un bou vagon care sa nu vada decat sex in fata ochilor, dar sunt unele care cred ca toata lumea se invarte in jurul virginatatii lor si, si dupa 7-8-9 luni li se pare ca vai doamne vor doar sa profite de ele.
Nu mai ganditi asa, doamne.
Probabil inca nu esti destul de matura sa iti dai seama ca si sexul are rolul lui intr-o relatie, prin asta 2 persoane se apropie mai mult, se pot cunoaste mai bine, si cel mai important daca se stiu iubi iese ceva de vis.
Multumim si noi pentru intrebare
Ma bucur ca s-a gasit cineva care sa ma contrazica,dar cred ca era mai bine sa raspunzi la intrebare,ba chiar sa dai un raspuns mai bun decat al meu.
Am zis eu ca sexul trebuie sa apara din prima zi?
Si sexul intr-o relatie este foarte important, fac oamenii sa se aproprie mai mult si chiar sa se cunoasca mai bine.
Nu inteleg ce legatura ai tu cu ce fel de relatie am eu. Poate la anii mei nici nu vreau sa ma gandesc la o relatie serioasa, daca stii ce insemna asta.
Nu toata lumea trebuie sa gandeasca ca mine si, nu trebuie sa-mi ia in considerare parerea, atat ea cat si tu.
Next.
"daca nu esti pregatita de sex, atunci nu esti pregatita nici de relatie"
Daca tu crezi ca 2 persoane se cunosc mai bine prin sex atunci gresesti.
Normal ca sexul este important dar aberezi.
Apropierea si cunoasterea persoanei nu se fac in timpul actului sexual.
Daca tu crezi ca incepi sa cunosti pe cineva si sa te apropi daca faci sex atunci imi pare rau dar nu e adevarat.
Greseala mea cand am zis ceva de relatia ta, scuze.
Persoana o cunosti inainte de relatiile intime, daca nu atunci e doar o "aventura" si nu prea iti pasa decat sa te satisfaci sexual.
Nu se cunosc mai bine doar prin sex si cunoasterea unei persoane nu se face in timpul actului sexual, nu am zis asta.
Dar are si sexul rostul lui intr-o relatie.
Domnisoara care a pus intrebarea, la 15 ani ai ei nu ar trebui sa se gandeasca la o relatie care ar putea implica si relatii sexuale.
Eu la 15 ani nu avea prieten si nu am murit din cauza asta.
Si clar nu isi poate da seama inca de pe acuma daca exista baieti dinacestia sau nu.
Si cand am zis ca daca nu este pregatita de relatii sexuale, atunci nu este nici de o relatie, m-am referit la faptul ca un baiat nu o sa stea 1 an, 2 dupa ea pana o sa aiba macar 16 ani.
Slabe sanse sa gaseasca unu tip dinasta.
Nu am rabdarea necesara sa ma tot contrazic cu tine, tu gandesti altfel, eu altfel si fiecare ne ghidam in viata dupa propriile criterii.
In loc sa stai si sa comentezi raspunsul fiecaruia, daca esti asa de inteligent/inteligenta si le stii pe toate, atunci te rog raspunde-i fetei la intrebare.
Eu nu-mi schimb raspunsul doar pentru ca tu te arati foarte deranjat/a de asta.
Cu siguranta sunt si sunt sigura ca vei gasi si tu un baiat de genul acesta. Trebuie doar sa mai astepti si sa continui sa speri si sa cauti.
Femeile care spun ca barbatii vor decat sex sunt femeile care nu au altceva de oferit.
O relatie in primul rand pe asta se bazeaza deci nu are logica ce intrebi tu
O relatie se bazeaza pe afectiune, incredere si respect.
Momentan, fiecare ce asteptari are de la persoana iubita, in schimb nu are nicio logica ce spui tu, daca pentru tine sexul se afla in prim plan intr-o relatie atunci iti vei gasi si o partenera pe masura dorintelor tale.
Baieti de varsta ta... considerand ca ai pe undeva la 15 ani nu cred ca ai sa gasesti pentru ca la varsta asta baietii sunt rascoliti pe dinauntru de catre hormonii de crestere si etc etc deci nu prea ai sanse sa gasesti din astia mai seriosi care sa nu se gandeasca la sex nu cred ca gasesti dar cand vei fi mai mare poate vei reusi sa dai de cineva mai serios.
De fapt... daca stau sa ma gandesc mai bine gasesti si baieti de 15 ani seriosi. Trebuie doar sa ai norocul de a-i gasi.
Pina la urma tot acolo se ajunge. Poate vrei sa zici ca nu exista baieti care sa nu fie perversi.
1999 este chiar anul tau de nastere ai timp sa stii ....cat vrei.
Sun uni care nu se gandesc numao la prosti :p de exemplu eu tu cati ani ai?