Mergiii! si crede-ma ca te vei distra. ma rog. daca ti cont de cateve sfaturi ale mele : imbracate frumik. sa-ti faci ceva la par. ceva nou. putin machiaj nu strika cikiunei fete. si daca poti sa incerci sa te combini si uh ...makar asa. la vrajeala cu unul din acei colegi ai tai... fara sa ii spui de plan ( asat ac sa nu et simti. chiar asa fara pereche0. _) daca ai un prieten bun care merge cu tine la colindat l-ai putea ruga sa joake putin teatru si toti ceilalti sa creada ca sunte-ti impreuna! c"iubitului tau'. poate ceva vorbe frumoase pe care ti le va spune te vor face sa te simti bine!
Io zic sa mergi si tu.incearca sa stai si tu langa acel baiat si sa te pui bine pe langa prietena ta...sa stai cu ea, si daca ea sta cu acel tip, o sa stai impreuna.si distreaza-te! nu-l lasa pe acel tip sa-ti strice seara[noaptea] si asta doar pentru ca tie iti place de el si lui de o fosta colega a ta. Esti cu prietenii tai si nu trebuie sa te gandesti la el. nu stiu ce sa-ti mai spun:d.:p bafta xcum >
Am incurcat genurile.deci am crezut ca esti fata. dar iti sp acum raspunsu bun.:p deci. du-te si tu! Distreaza-te si in plus esti baiat. iate de fata aia nu o lasa in pace mai in gluma.mai in serios...cuprinde-o.joacate cu ea:p.sigur o sa-i placa si baiatu ala dragut,. sigur o sa se dea la o parte daca o sa vada ca tu esti asa de insistent nu stiu asa zic eu