Hmm du-te dar fii ceva mai indiferenta fata de ei. el atunci o sa te observe maimult pentru ca noua baietilor ingeneral ne place sa avem o fata care nu ne cade imediat in brate Bafta si Craciun fericit
De ce sa nu te distrezi si tu? Ai putea sa-i spui fosti tale colege ca si tie iti place de el.Si pana la urma, s-ar putea sa ajungeti la concluzia, ca nu trebuie sa fie nici una cu el. Dar oricum, du-te! Distractie placuta!
Te sfatuiesc sa te duci la colindat, insa trateaza-i cu indiferenta. Cand nu va mai suporta va veni la tine.Doar nu o sa sa stea non-stop cu ea
Mi-e dor sa merg cu colindu si sa mai fiu copil
stiu ca nu are legatura cu intrebarea scuza-ma :d
Du-te la colindat, distreaza-te, fa-te ca nu- i bagi in seama. O sa te bage el in seama mai incolo, dar tu o sa fii aia care nu o sa-i acorde nicio atentie. Fii tare pe picioare! Lumea nu incepe si nici nu se termina cu el! Bafta!
Du-te la colindat nu-i baga in seama si o sa te bage el in seama pentru ca vede ca esti indiferenta cu el. Mi s-a intamplat si mie dar nu la colindat a vazut ca nu-l bag in seama si m-a bagat el. Acum imi ia apararea si chestii. Crede-ma e mai bine asa. pupici sa-mi trimiti un msg privat cu ce-ati facut si cum s-a comportat
Te poti duce la colindat dar nu le da importanta. Trateaza-i cu indiferenta si ai grija sa te prefaci ca si cum nu te-ar deranja nimic. Ai grija ce faci. Bafta!