Placerea asta... Off... Pentru 5 secunde de placere masculine ai putea sa ramai insarcinata iar dupa aceea el sa ceara avort. Baietii sunt cam neghiobi iar cei care nu ar dori un copil sub nici o forma dar ejaculeaza fara nici un stres ca " sa ma simt bine hahahaah " sunt pe primul loc, din pacate.
Şanse EXISTĂ, dar sunt minime ( aş zice chiar neglijabile ), deoarece "pe stop" te aflai deja în perioada cu fertilitate ( foarte ) REDUSĂ, deci şi riscul este foarte mic!
Acum depinde cât eşti de fertilă ( în general ), fiecare organism reacţionează altfel ( diferă de la fată la fată )...
Eu aş zice să numai o faceţi neprotejat. Ce căcat îi în capu vostru, măi fetelor? Nu aveţi 5 ani, acum pe bune, după iară voi staţi cu inima în gât speriate dacă aţi rămas însărcinate. Data viitoare să te protejezi!
Da, sunt sanse destul de mari. cu asa ceva nu e de glumit. poti ramane gravida si in timp ce iei anticonceptionale, stiu o gramada de exemple
deci daca nu au trecut 72 de ore, ia pastila de a 2 a zi, iar data viitoare fiti mai atenti
Cand esti pe stop este cea mai mica posibilitate de a ramane insarcinata. Totusi, SE POATE.
Da sunt destul de multe sanse de a ramane insarcinata! Parerea mea e ca ar trebui sa consulti un ginecolog! Succes!
Si ce as putea sa fac sa evit acest lucru fara a merge la ginecolog?
Da e posibil sa ramai insarcinata de ce nu folosesti prezervativ? e mai sigur