| Ioana_Daria_1995 a întrebat:

Bună, sunt prietena cu beneficii cu cineva( proasta alegere, știu) in fine, eu pentru acel cineva am sentimente.El este intr-o perioada proasta cu iubita lui, pe care o iubește enorm. Orice ar face tot la ea se întoarce. Eu ca proasta stau și ma consum pentru el, iar el iubește pe altcineva. Când ieșim sa facem anumite chestii, doar așa îl am aproape ..in rest..cum sa fac sa-mi treacă de el? P.s. Nu judecați alegerile pe care le-am luat ..mulțumesc!

9 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Uneori oamenii mai fac si anumite greseli in viata. Pana ce nu sunt prea grave,... e bine. Sanatate!

| Andreeush a răspuns:

Dacă tu ai acceptat așa ceva știind că are prietenă atunci e clar că nu ai deloc demnitate.
Oricât de mult ai iubi pe cineva demnitatea nu ar trebui să o pierzi.

| Plato a răspuns:

Mai fetito, la ce te astepti?
Prieteni cu beneficii inseamna ca esti toaleta lui. Nu da doi bani pe tine, vine, isi face nevoile in tine si pleaca, atat. E singurul tau rol acolo, cel de toaleta. Nu il interesezi mai mult decat un obiect sexual, nu existi in alt plan. Esti un obiect, o toaleta, punct.
Pai, avand in vedere ca ai acceptat asa ceva, e clar ca nu ai pic de demnitate, deci nu ar trebui sa iti fie greu. Poate, pentru inceput, devii proprietate privată. Acum esti publică. Renunți la a fi toaleta cuiva, sapi putin ca sa iti gasesti demnitatea, incerci cumva sa o scoti de acolo, rupi orice legatura cu el si il uiti.

| Emma30555 a răspuns:

O sa ți treacă în timp, o sa te saturi de situație și o sa ți cauți pe altcineva

| Dalmore a răspuns:

O iubeste enorm pe dq laughing.

| Endoryus a răspuns:

Te consumi ca (bine ai spus ce) pentru ca tu nu intelegi ce inseamna acele beneficii. Tu esti complet 0 pentru el. Nu mai spera aiurea. Desi nu se intelege cu aia, tot nu te compari nici cat negru sub unghie cu ea.

| GirlOnline81 a răspuns:

"... cum sa fac sa-mi treaca de el?"

Sa te gândești ca sunt o grămada de tipi care sa te zguduie 24/7, decât unul care o face ocazional.

Răspuns utilizator avertizat
| darky83 a răspuns:

De fapt in ochii lui esti doar o carpa sexuala. Te foloseste doar pentru placerile lui.