| XxBlueRosexX a întrebat:

Buna sunt prietena fetei care are contul...deci astazi am facut dragoste cu prietenul meu anal, si s-a terminat in mine...eu de mult imi doresc sa raman insarcinata dar el a spus sa mai asteptam putin, toata treaba e ca dupa ce s-a terminat m-am ridicat si "lichidul" care era pe servetel sa atins de intrarea in vagin. Intrebarea e s-ar putea sa raman isarcinata sau spermatozoizii in contact cu aerul mor si nu mai au nici un efect? Nu stiu nici daca sunt in perioada fertila pentru ca mai e o saptamana pana sa imi vina merstruatia.

7 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Nu, nu ramai bortoasa, ca sa ramai trebuie penetrare neprotejata in vagin si ejaculare inauntru.

| corbulalbrosu a răspuns:

In urma unei ejaculari in anus chiar si daca sperma ulterior se scurge doar prin miracol ar putea ajunge in vagin, adica sa se scurga in sus.Dar aspectul cel mai important in acest caz este aceea ca in aceasta perioada a ciclului menstrual, adica cu o saptamana inainte de menstruatie probabilitatea de a se putea ramane insarcinata chiar si in cazul in care se ejaculeaza sperma direct in vagin este extrem de redusa fiind de (maxim 2-3%)cateva procente. In astfel de situatii instalarea unei sarcini ar fi de domeniul miracolului. Deci nu poti ramane insarcinata.

| SkyPilot a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Cauta aici dupa "risc de sarcina":
http://www.sfatulmedicului.ro/......icale_6521
Eu cunosc personal doua cupluri care au patit-o.

| neutrino a răspuns:

Daca prietenul tau anal a spus sa mai asteptati putin, inseamna ca asa este: mai ai de asteptat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spermatozoizii pot trai 3-5 zile daca se afla intr-un mediu cald si umed, abia cand sperma este USCATA spermatozoizii sunt morti si nu se mai pot deplasa sa fertilizeze ovulul. Spermatozoizii nu revin la viata daca sperma s-a uscat, chiar daca este re-umezita!

| SomeRomanianGuy a răspuns:

Vorba aia : "Cere si ti se va da".
In cazul tau, trebuie sa insisti ca acum n-ai avut norocwinking

| dandana2015 a răspuns:

laughing Depinde de mediul in care stau spermatozoizii. Pot sa fie inca "Vii" si pana la 15 minute. Oricum ei trebuie sa intre in uter ca sa poti ramane insarcinata.