Va intalniti, va sarutati si aveti momente romantice dar totusi nu ti-a propus sa fiti impreuna. hmmm asta e putin dubios, ce-ar fi daca i-ai pune tu problema in modul asta. eu incurajez comunicarea, daca simti este bine sa-i si spui, nu ai nimic de pierdut ba chiar de castigat. sanse sunt sa isi doreasca o relatie de lunga durata, momentele voaste o dovedesc insa gandeste-te ce il retine. iti arata ca te place intr-un alt mod decat ca pe o aminca dar totusi nu face nici in pas spre evolutia relatiei dintre voi ceea te dezorienteaza. imi mentin ideea cum ca ar trebui sa initiezi tu o discutie in sensul asta.
Uff, pai eu cred ca s-a indragostit lulea de tine. Daca chiar face lucrurile astea . Ei bine, acum tu trebuie sa alegi ce vrei..Nu prea cred ca vrea o Aventura sau o partida cu tine..Cred ca s-ar comporta diferit atunci. Vezi si tu cum se compoarta. Si nu te lasa usor. Nu lasa sa te innebuneasca. Daca vrea o relatie atunci e decizia ta ce faci. Crezi ca il iubesti? Dacaa da, de ce nu? Succes in orice caz cu situatia asta. Sper ca te-am ajutat macar un pic
Anonim519 întreabă: