| anamaradanut a întrebat:

Sunt putin curioasă, am citit in multe părți ca se poate sa rămâi însăcinată, daca partenerul a ejaculat lângă vagin, sunt curioasa cum este posibil sa concepi un copil asa de usor?!

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| corbulalbrosu a răspuns:

Orice fata/femeie dar nu numai ea ci la fel si baiatul/barbatul indiferent de varsta lor, care si-au inceput viata sexuala, ar trebui sa cunoasca in mod foarte exact si precis mecanismul de formare/producerea a unei sarcini. De asemenea ar fi fost bine ca inainte de a intretine un contact sexual neprotejat, mai ales fetele sa fie deja informate si sa stie foarte exact si precis ca pentru a se forma o sarcina, in mod OBLIGATORIU trebuie sa fie intrunite minim 2 conditii. Ceea ce trebuie stiut foarte precis este faptul ca aceste 2 conditii trebuie sa se petreaca in acelasi timp, adica sa se produca simultan/concomitent si anume : 1-) In primul rand pentru ca fata/femeia poate sa ramana gravida CONDITIA PRINCIPALA este aceea ca sexul sa fie intretinut in PERIOADA FERTILA a ciclului menstrual, adica in cele 4-5 zile situate dinaintea zilei de ovulatie, plus ziua ovulatiei cand exista deja un OVUL VIABIL in uterul ei. DOAR asa poate fi fecundat OVULUL de catre un spermatozoid provenit din sperma si NU din lichidul preejeculator. 2-) Printro modalitate indiferent care ar fi aceasta, SPERMA trebuie sa ajunga/sa patrunda in mod obligatoriu IN VAGIN (indiferent de cantitate), deoarece doar in acest mod spermatozoizi existenti in sperma vor avea posibilitatea sa treaca din vagin in uter si de acolo sa ajunga in trompele uterine pentru a fecunda ovulul in cazul in care aceasta deja exista in acel moment. Din acest motv doar fata sau femeia in cauza este singura care stie precis/exact in ce moment al ciclului menstrual a fost intretinut sexul si doar ea va putea aprecia daca au fost intrunite conditiile minim necesare dar OBLIGATORII pentru a se putea forma o sarcini in urma intretinerii sexului. Multa sanatate!

8 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Langa vagin, cum sa ramai gravida daca ala ejaculeza langa vagin, in ce parti ai citit asa ceva?
in primul rand conteaza ca fata sa fie la ovulatie, omul este o specie care inregistreaza cele mai multe avorturi dintre mamifere, desi daca nu erau medici din 5 nasteri doar 2 supravetuiau, faza cu sa ramana gravida e posibil doar daca sperma ajunge in vagin nu pe langa el, iar de acolo pana la a ramane gravida e cale lunga

| anamaradanut explică (pentru RAY):

Am citit pe net, și chiar asa scria ca este posibil la ejacularea langa vagin

| RAY a răspuns (pentru anamaradanut):

Tu crezi totul?

| Necunoscut112 a răspuns:

S-a discutat şi lămurit de sute de ori aici cum se concepe un copil.

| anamaradanut explică (pentru Necunoscut112):

Asa și? Am dreptul sa întreb ce vreau! eu nu am văzut.

| Necunoscut112 a răspuns (pentru anamaradanut):

D-asta nu ştiţi nimic, că nu sunteţi în stare unde şi cum să căutaţi informaţii. Vreţi să vă fie explicat totul ca la retardaţi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă a ejaculat în așa fel încât sperma să se poată scurge în vagin, atunci se poate, altfel nu.Și așa este mai puțin probabil.

Răspuns utilizator avertizat