Ai mare grija de tine si nu mai face sex neprotejat pentru ca acum prietenul tau este cu tine si poate ''Doamne fereste " daca ii vei spune ca ai ramas insarcinata poat va fugii unde va vedea cu ochii! in legatura cu intrebarea ta...din cate am citit nu este o masura sigura deloc si niciodata calculele nu pot fi sigure asa ca ai grija de tine ca daca nu te protejezi tu altcineva nu cred ca o va face si daca vrei sa te convingi cauta pe google ce urmari poate avea un avort si te convingi tu singura
Vino in botosani si o sa iti explic eu mai bine practic nu glumesc sunt doctor
Http://www.calendarmenstrual.ro/ cu acest calendar iti poti calcula exact perioada de fertilitate :D
Aici gasesti tot ce doresti! http://www.prieteni.ro/......rei-6.html
Fii mai precauta data viitoare da? Oricum in primele 5 zile de dupa menstruatie nu se ramane si in primele 5 zile inainte dar cu conditia sa ai ciclu regulat! Multa bafta! Iti tin pumnii!
Daca ai avut contact neprotejat riscul ca tu sa ramai gravita este de peste 80% si perioada fertila si nefertila!
Dupa ce ati terminat actul sexual tu te-ai uitat pe tine sau pe pat undeva unde si-a dat drumu sa vezi ca si-a scos-o din tine inainte sa isi dea drumul? Daca era o cantitate destul de vizibila inseamna ca te-a asigurat bine daca nu risti sa ramai gravida!
Fa un test de sarcina si ia pastila de ''a 2-a zi''!
Daca iti tot place sa faci sex macar protejeaza-te prezervativele sunt ieftine de cumparat si au o sansa de reusita 99% sa nu ramai gravida in schimb daca faci bebelus e foarte greu de intretinut si presupun ca NU ai nici varsta! Daca doresti informatii mai detaliate nu ezita sa ma adaugi pe mess grigu05! Cu multa placere!
Parerea mea.nu te risca! Acel calendar e valabil numai daca ai ciclul regulat, adica daca in fiecare luna iti vine pe aceeasi data. Nu e mai simplu sa iti iei anticonceptionale? Sau macar ovule.sunt si ieftine si sigure, atat timp cat nu iei vreun antibiotic! Acum nu esti insarcinata pentru ca nu a ejaculat in tine. desigur exista sanse foarte foarte mici, totusi te duci iti faci un test de sarcina ca sa fi sigura. Apoi cel mai bine e asa sfatul meu: te duci la farmacie si iti cumperi ori anticonceptionale(nu prea sunt de acord cu ele), ori ovule pharmatex costa in jur de 10 lei si ceva.si sunt 99%! si nu trebuie sa iei in fiecare zi, doar inaintea actului sexual. Eu asa zic.Acum faci cum vrei. Bafta :*
Mai tare ma speriati decat sa ma ajutati. nu si-a dat drumul in mine si dupa am facut repede dus. oricum multumesc.