Inteleg cum e sa stai cu mama, si sa te imprietenesti cu o persoana de sex opus...este dificil, dar prin ceva asemanator am trecut si eu. Eu atunci am vorbit cu el despre noi, desi tot asa, el zicea k nu mai merge, sa ne despartim...eu te sfatuiesc sa nu te dai batut, lupta pentru ea daca intr'adevar o placi si o iubesti, asta doar daca merita. Numai tu stii daca merita.
Succes!
Pai,incerc sa "lupt" dar aici intervine timiditatea.si ca un + nu prea am cum sa vorbesc cu ea. ( face to face ) pentru ca toata ziua are alte "preocupari" zic eu.Adica o chem afara.si gaseste ea.o. portita de scapare.sau ceva de genul.nu stiu. Am incercat sa par indiferent, dar dupa 2 zile m-am dat batut.tin prea mult la ea sa o tratez si eu cu idiferenta.dar ea.e total..."DIFERITA".
Buna...nu stiu daca sunt in masura sa-ti dau vreun sfat (is cls 8) dar til voi da ... daca ea s-a distantat de tine atunci asta inseamna ca nu o mai interesezi sau poate si-a gasit alt prieten, prin ceva asemanator trec si eu (nu vr sa dau detalii dar daca vr sa vb mai in privat da-mi un mesaj cu id tau)tu fii mai indiferent cu ea.asa este parerea mea
De ce sa fii mai indiferent cand fata nu da vreun semn ca ar mai vrea sa fie cu el?
Nu sunt expert in relatii, dar eu zic ca e "over". Eu zic sa incerci sa scapi de timiditate ca in unele cazuri nu e foarte buna. Comunicarea este esentiala intr-o relatie. Nu este suficient sa iesi cu ea seara. In week-end presupun ca are timp liber, asadar puteai sa o scoti in oras la o prajitura, sa o plimbi prin parc, ceva atractie din orasul tau. Daca nu stii multe despre ce se poate gasi in orasul tau, documenteaza-te.
Eu zic sa te duci cu un trandafir la usa/poarta ei si sa incepeti despre ce se intampla intre voi daca tii asa mult la aceasta relatie. Si mai lasa telefonul... Face to face e mai bine.
Succes!
Pai,e orasul foarte mic,fara parcuri si alte "atractii"! Imi e greu sa ma obisnuiesc cu locul pentru ca sunt mai diferit.
Si venind vorba de " face to face ". as vorbii. pentru "relatia" noastra. as face multe,dar nu prea e timp, adica, daca incerc sa o scot undeva.refuza. gasind o scuza.
Insista. Ia-o de mana si uita-te in ochii ei. Si spune-i cat de mult tii/ o iubesti. Si intreaba daca ar mai vrea sa continue relatia dintre voi... Daca evita raspunsul. e clar. it's over.
Multumesc tuturor pentru " Ajutorul " oferit, pentru sfaturi, pentru tot! Dar vorba lui LordCronos, " It's Over ". azi veneam de la scoala.si ea era in fata la maxim 10 m. si nu s-a oprit nu a zis nimic.dar nici eu n-am bagat-o in seama.
In drum spre casa ei, s-a oprit undeva.sa trec eu in fata sa nu "imi dau seama ca e ea". m-am uitat pe geam.si cand a intrat in casa era aceeasi persoana din fata mea.deci e clar.