| rzvetc a întrebat:

sunt Razvan, si am si eu o... "problema". In prezent, sunt mutat cu mama, iar eu nu sunt obisnuit cu locul, deci nu cunosc prea multi oameni, iar firea mea e mai timida, deci imi fac mai greu prieteni.
Aici, de cand m-am mutat, o fata, vecina, m-a placut.foarte mult.
In timp de aproximativ 2 luni. fata respectiva. a reusit sa se "apropie" de mine, si sa ma cunoasca, prin intermediul unor colegi.
Cand am cunoscut-o. destul de bine, i-am spus ca o plac. iar ea, a reactionat foarte "pozitiv" spunandu-mi ca si ea ma place la randul ei.
Am inceput sa fim impreuna.in primele seri ieseam afara, si stateam impreuna.( si cu niste prietenei deai ei.)
Cand stateam afara.nu prea comunicam mult.pentru ca ea. era " preocupata " cu prietenii ei.nu din vina ei. dar are niste prietene fooaaarte cicalitoare.
Am inceput sa petrecem timp impreuna.si sa ne apropiem.
De la un timp a inceput sa se indeparteze.cred ca e vorba de mai mult de 3 saptamani ( relatia noastra e de aproximativ 2 luni.)
Prin indepartare ma refer la : - nu am mai iesit afara.mai deloc.deoarece ea poate iesii doar seara. iar atunci e foarte frig.
- dimineata nu mai m-a sunat si pe mine cand mergeau la liceu.( ea si prietenele ei. )
- de fiecare data cand scapa de la liceu ea merge la un bar.cu multi colegi de-ai mei, betivi. i-ar eu nu prea "agreez" acel mediu.deci ma cam lipsesc de el.
-am fost plecat la locul natal 1 satapamana, cand m-am intors, ne-am vazut doar intr-o dimineata. dar nu prea am vorbit.
Eu, am ramas fara cred ( minute, mesaje) pe telefonul mobil, iar aproape in fiecare zii am sunat-o de pe telefonul mamei, dar ea, niciodata nu mi-a raspuns ( de o saptamana incoace). iar azi, dimineata, am vazut-o cum s-a urcat, cu o prietena de-a ei intr-o masina.
Toata ziua am sunat-o sa vorbim. dar nu imi raspunde.
E foarte rece, sunt timid, iar ea tot "insinueaza" ca a mai trecut printr-o relatie nereusita si vrea sa fie "sigura" de sentimentele noastre.( acesta fiind raspuns dupa ce i-am zis " te iubesc " in a2a saptamana de relatie. )
As vrea sa fac ceva. dar nu stiu ce.imi pare rau. dar aveam pe suflet aceasta " poveste " " lunga" si vroiam sa cer o "parere".
Multumesc anticipat.( sunt nou in TPU dar am sa incerc sa dau funda celor ce ma ajuta. )

Răspuns Câştigător
| DeniZu a răspuns:

Inteleg cum e sa stai cu mama, si sa te imprietenesti cu o persoana de sex opus...este dificil, dar prin ceva asemanator am trecut si eu. Eu atunci am vorbit cu el despre noi, desi tot asa, el zicea k nu mai merge, sa ne despartim...eu te sfatuiesc sa nu te dai batut, lupta pentru ea daca intr'adevar o placi si o iubesti, asta doar daca merita. Numai tu stii daca merita.
Succes!

| rzvetc explică (pentru DeniZu):

Pai,incerc sa "lupt" dar aici intervine timiditatea.si ca un + nu prea am cum sa vorbesc cu ea. ( face to face ) pentru ca toata ziua are alte "preocupari" zic eu.Adica o chem afara.si gaseste ea.o. portita de scapare.sau ceva de genul.nu stiu. Am incercat sa par indiferent, dar dupa 2 zile m-am dat batut.tin prea mult la ea sa o tratez si eu cu idiferenta.dar ea.e total..."DIFERITA".

8 răspunsuri:
| Comatose a răspuns:

Buna...nu stiu daca sunt in masura sa-ti dau vreun sfat (is cls 8) dar til voi da big grin... daca ea s-a distantat de tine atunci asta inseamna ca nu o mai interesezi sau poate si-a gasit alt prieten, prin ceva asemanator trec si eu (nu vr sa dau detalii dar daca vr sa vb mai in privat da-mi un mesaj cu id tau)tu fii mai indiferent cu ea.asa este parerea mea big grin

| LordCronos a răspuns (pentru Comatose):

rolling on the floor De ce sa fii mai indiferent cand fata nu da vreun semn ca ar mai vrea sa fie cu el?

| DeniZu a răspuns:

Multumesc pentru funda ! :*

| LordCronos a răspuns:

Nu sunt expert in relatii, dar eu zic ca e "over". Eu zic sa incerci sa scapi de timiditate ca in unele cazuri nu e foarte buna. Comunicarea este esentiala intr-o relatie. Nu este suficient sa iesi cu ea seara. In week-end presupun ca are timp liber, asadar puteai sa o scoti in oras la o prajitura, sa o plimbi prin parc, ceva atractie din orasul tau. Daca nu stii multe despre ce se poate gasi in orasul tau, documenteaza-te.

Eu zic sa te duci cu un trandafir la usa/poarta ei si sa incepeti despre ce se intampla intre voi daca tii asa mult la aceasta relatie. Si mai lasa telefonul... Face to face e mai bine.winking

Succes!

| rzvetc explică (pentru LordCronos):

Pai,e orasul foarte mic,fara parcuri si alte "atractii"! Imi e greu sa ma obisnuiesc cu locul pentru ca sunt mai diferit.
Si venind vorba de " face to face ". as vorbii. pentru "relatia" noastra. as face multe,dar nu prea e timp, adica, daca incerc sa o scot undeva.refuza. gasind o scuza.

| LordCronos a răspuns:

Insista. Ia-o de mana si uita-te in ochii ei. Si spune-i cat de mult tii/ o iubesti. Si intreaba daca ar mai vrea sa continue relatia dintre voi... Daca evita raspunsul. e clar. it's over.

| rzvetc explică:

Multumesc tuturor pentru " Ajutorul " oferit, pentru sfaturi, pentru tot! Dar vorba lui LordCronos, " It's Over ". azi veneam de la scoala.si ea era in fata la maxim 10 m. si nu s-a oprit nu a zis nimic.dar nici eu n-am bagat-o in seama.
In drum spre casa ei, s-a oprit undeva.sa trec eu in fata sa nu "imi dau seama ca e ea". m-am uitat pe geam.si cand a intrat in casa era aceeasi persoana din fata mea.deci e clar.