| AndreiMihalescu132 a întrebat:

Buna!
Sunt sanse sa rămână însărcinată in perioada Nefertila din cauza lichidului preejaculator? Menționez de acest lichid deoarece inainte sa pun prezervativul mi am dat seama ca e invers, am atins penisul. l-am schimbat, l-am pus cum trebuie si am inceput.
Ma puteți lămuri in legatura cu ce ar trebui sa fac si cu sansele unei sarcini?

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Oare este chiar atat de greu de inteles/priceput ca acel lichid preejeculator este complet inofensiv deoarece poate sa contina spermatozoizi doar intr-o anumita situatie, dar si atunci probabilitatea ca spermatozoizii ajunsi in el prin contaminare sa-si pastreze VIABILITATEA, si capacitatea de a fecunda ovulul este mai mica de 1%.

5 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Cu asa manopera din partea ta, cam da!
Du-o maine dimineata la medic!

| GdX a răspuns:

Ai incurcat-o frate. Sunt sanse de 0% sa ramana. Documenteaza-te despre corpul tau sa aflii ce este acel lichid si ce rol are. Da ramane insarcinata de la el dar cu conditia sa fi ejaculat inainte. Stai linistit. Ti-ai inceput viata sexuala, foarte bine, dar si mai bine este sa te documentezi.

| AndreiMihalescu132 explică (pentru GdX):

Din cate am inteles eu lichidul ala apare atunci cand penisul este in erecție si ma gandesc ca atunci cand am incercat sa pun prezervativul s-a luat si lichid de ala...

| corbulalbrosu a răspuns (pentru AndreiMihalescu132):

Oare este chiar atat de greu de inteles/priceput ca acel lichid preejeculator este complet inofensiv deoarece poate sa contina spermatozoizi doar intr-o anumita situatie, dar si atunci probabilitatea ca spermatozoizii ajunsi in el prin contaminare sa-si pastreze VIABILITATEA, si capacitatea de a fecunda ovulul este mai mica de 1%.

Răspuns utilizator avertizat
| Emilian65 a răspuns:

Daca era in perioada nefertila nu poate ramane gravida.