anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt semne ca ma place daca un baiat se uita in ore cu coada ochiului la mine? eu stau in spatele lui si el se intoarce in directia in care sunt eu,uneori se uite "indirect" la mine ca sa zic asa caci se uita la persoanele din jurul meu apoi se uita si la mine, se baga mereu in seama si face diferite glume.Ce sa cred?

Răspuns Câştigător
| Seyko a răspuns:

Hei... fii tu insuti, ce se poate intampla daca vorbesti cu el?
salutal, intreaba-l ce face, apoi intreaba-l ce parere are de chestia cutare, apoi de chestia cutare... iar mai apoi incepi sa-i bati cate un apropo despre voi doi, sau despre ce simte el pentru tine. Sau poti sa incepi usor usor sa-i dai tu de inteles ca il iubesti si sa vezi ce reactie are el.
Multa bafta!

12 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Da,sunt semne clare ca te place si,datorita timiditatii, deocamdata doar iti "arata" ca te place.
Ca sa ti-o marturiseasca singur, o sa ai mult de asteptat.
Dar, te place, poti fii sigura!

| marinaa9 a răspuns (pentru greece12):

100% sigura nu sunt ca ma place caci nu sunt o mare frumusete si consider ca nu are ce sa vada la mine

| greece12 a răspuns (pentru marinaa9):

Stii,se spune ca nu e frumos ce e frumos, ci e frumos ce-mi place mie.
Tu de unde stii ce coarde estetice ai apasat in sufletul lui si te vede ca pe-o neraida?
Em?
happy

| marinaa9 a răspuns (pentru greece12):

Asa e, nu am de unde sa stiu happy

| greece12 a răspuns (pentru marinaa9):

Vezi?
Sa nu te mai subestimezi niciodata asa, nu ai de unde sa stii ce e in sufletul unui baiat care te place, el te vede ca pe cea mai frumoasa dintre toate, si nu numai atat!
happy

| mona a răspuns:

Te place

| neutrino a răspuns:

Poate ca folosesti un parfum bun, dar putin cam tare, si el se uita, cautand, in directia aceea.

| Seyko a răspuns:

E clar. baiatul cu siguranta te iubeste, dar e genul de baiat mai timid.

| marinaa9 a răspuns (pentru Seyko):

Stiu ca e timid, si el stie ca eu sunt mai cu tupeu, insa stim tot unul despre altul, ca suntem in aceeasi clasa si daca ar fi sa intru cu el in vorba pe facebook nu vad ce l-as putea intreba sau sa gasesc un subiect bun de discutie

| marinaa9 a răspuns (pentru Seyko):

Multumesc frumos happy

| Seyko a răspuns (pentru marinaa9):

Hei... fii tu insuti, ce se poate intampla daca vorbesti cu el?
salutal, intreaba-l ce face, apoi intreaba-l ce parere are de chestia cutare, apoi de chestia cutare... iar mai apoi incepi sa-i bati cate un apropo despre voi doi, sau despre ce simte el pentru tine. Sau poti sa incepi usor usor sa-i dai tu de inteles ca il iubesti si sa vezi ce reactie are el.
Multa bafta!

| AndreiRadu00 a răspuns:

Uita-te sa vezi la privirea lui si sa vezi daca se incurca cind e in preajma ta sau se emotioneaza cind vb cu tine

| marinaa9 a răspuns (pentru AndreiRadu00):

Nu se uita niciodata in ochii mei ci se uita in joslaughing sau "fuge" de privirea mea