Când am văzut ce face, l-am oprit. Și când am scos-o ca eu eram pe burta, era umeda. Dar și eu eram. Gen nu a băgat-o toată. A încercat doar și când am simțit a scos-o afară.
Neee. . Am eu alte planuri. Deci revenind nu îmi răspunde nimeni la întrebare )
Ce planuri ai de ești nehotărâtă?
Am învățat să nu mai zic l nimeni )
Oricum îmi răspunde cineva serios la întrebare sau tot întrebări nelegate de întrebarea mea puneți?
Acum o oră | EvaG explică (pentru Glacyer):
Neee.laughing. Am eu alte planuri. Deci revenind nu îmi răspunde nimeni la întrebare laughing)
Formarea sarcinii este posibila NUMAI in cazul in care femeia este in PERIODA FERTILA a ciclului menstrual si NUMAI in cazul in care ajunge sperma in vagin in 1-a sau in toate cele 3-4 zile REAL FERTILE.
Fiindca NU ai oferit nici macar o singura informatie in legatura cu tipului ciclului tau menstrual si mai ales daca in acel moment ai fost sau nu in una din zilele fertile a ciclului, in astfel de conditii devine cu totul imposibil ca cineva sa poata efectua vreo analiza pe baza careia sa poata formula un raspuns catusi de cat corect. Atat posibilitatea cat si probabilitatea ca in cazul descrisa sa se fi putut ajunge in situatia de a se putea forma o sarcina este extrem de mica, insa nu si cu totul imposibila.
Numai daca vei prezentat informatiile strict necesare cum ar fi :
-- data la care a inceput ultima sangerare menstruala,
-- data in care a fost intretinut (mimat) actul sexului
-- tipul ciclului tau menstrual, adica REGULAT sau NEREGULAT,
doar atunci pe baza acestor informatii strict necesare se va putea formula un raspuns cert si catusi de cat precis si corect, Din pacate in acest moment se pot emite doar presupuneri sau pareri cu totul subiective care pot fi 100% corecte dar la fel de bine acestea pot fi in acelasi procent de 100% incorecte, gresite. Multa sanatate!
Normal dacă nu l-am lăsat ))) oricum...
Sunt singura și nu prea îmi convine anumite lucruri gen. Și mna nu a avut la el prezervativ și în plus îl cam tot resping )))). Dar revenind, nu am motive sau ceva?
Mmm...de curiozitate... câți ani ai?
16 ani... De ce?
Aaa...eram curios
Pai de ce? ))
Vreau și eu sa știu. Da recunosc că mă panichez la astfel de situații... De aceea am pus o întrebare.
Păi era de asteptat să te panichezi si nah la 16 ani normal...dar daca nu are prezervativ clar refuză nu de alta dar nah
Am refuzat. Adică am zis, doar puțin și eu l-am oprit și am scos-o afară și am văzut că e umeda. Și el a zis că nu se termină așa ușor. Nu am de unde sa știu că de sărutat ne-am sărutat destul de mult. Da m-am panicat. Deci nu am motive luna viitoare?
Nu
Foarte frumos din partea voastră )
Adica l-ai lasat doar s-o bage, dar nu toata
O respingere e clara si faptul ca nu a avut prezervativ e alta chestie, dar nu respingere.
De altfel, de ce nu te-ai simti bine?
Aici dai de înțeles ca a întrat jumate?
Aaaa și la 16 ani nu mai ești capabila sa te menți stabila pe corpul tău
Nu l-ai lăsat, îl tot respingeai dar un pic de carbasan tot o intrat în tine, Nice
Fa o protejat că sa nu îți mai faci atâtea probleme legate de sarcina.
Nu am făcut-o gen pana la final ce nu se înțelege. Doar puțin cred că a întrat și când am simțit i-am scos-o.
Las că am înțeles asta, te ai lăsat ușor oricum atât l-ai respins până ți o introdus-o ahaha
Ești singura la 16 ani? Ce cauta vecinul la tine in apartament? Ești minora, spune-i că daca se mai apropie de tine o sa intre in probleme. Și parerea mea ca ai fost chiar prea permisiva. Nici nu avea ce căuta boșorogul la tine in apartament.
Gen nu sari că îmi place!
Are 19 ani.
Stiam ca vei zice asta. Nu conteaza. E major tu esti minora si nu are ce cauta la tine in pantaloni.
Și dacă polițistul întreabă cine a dat pantaloni jos fata ce spune eu bine
Mai spun una de ce nu ai strigat la ajutor ca doar erai între oameni și automat zice polițistul și tu ai vrut dacă tu nu ai strigat Ajutor
Sanse de sarcina vor exista mereu, daca o faceti neprotejat
Sfat : Folosiți prezervativul pe viitor, corect, și de fiecare data!
Nu stiu da eu imi fac cruce cand citesc unele intrebari pe site-ul asta, imi puteti spune si mie ce fumati, ca vreau sa incerc si eu
L-ai respins in prealabil dar l-ai lasat pana la urma sa ti-o traga, pacat din cauza ta l-ai privat de o hartuire sexuala, sanatoasa la cap iti zic ca nu ESTI
Nu pot sa cred ca nu l-ai lăsat ore erați și dezbrăcați eu cred ca tu nu mai stiai ce sa faci și ai făcut-o?
Nu, nu ai cum sa ramai insarcinata daca nu a termint. iar acea umezeala e normala pentru ca v-ati exicitat amandoi
Bananacantareata87 întreabă: