anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt singura și am un vecin care tot îmi da târcoale. Ma rog a venit în povesti și la un moment dat stăteam pe pat doar noi doi și mna știu ca el tot încearcă sa se dea la mine dar eu îl resping laughing și la un moment dat a început să mă sărute și alte lucruri și fiind excitata eram umeda jos și a încercat să o bage dar nu l-am lăsat doar cât s-a udat și el sa zic așa. Desigur că nu l-am lăsat dar m-am panicat când am văzut ca și el era puțin umed jos. Și am crezut că s-a terminat sau ceva. A zis ca el nu se termina asa repede. Oricum nu am făcut nimic gen să o bage toată. Doar ca nu știu... Îmi e puțin frica mai ales ca acum nu mai iau medicamentele și a fost asa pe neprevazute să zic așa. Nu am motive de sarcina sau mai știu eu ce? Când am văzut ce vrea de fapt l-am oprit. Și am zis ca nu vreau. Și mna. Ma tot gândesc.

41 răspunsuri:
| TLF92 a răspuns:

L-ai respins in prealabil dar l-ai lasat pana la urma sa ti-o traga, pacat din cauza ta l-ai privat de o hartuire sexuala, sanatoasa la cap iti zic ca nu ESTI

| poladecal a răspuns:

Vezi sa nu ramana fara tarcoale.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Stiam ca vei zice asta. Nu conteaza. E major tu esti minora si nu are ce cauta la tine in pantaloni.

| Gafy a răspuns:

Nu pot sa cred ca nu l-ai lăsat ore erați și dezbrăcați eu cred ca tu nu mai stiai ce sa faci și ai făcut-o?

| Gafy a răspuns (pentru anonim_4396):

Aici dai de înțeles ca a întrat jumate?

Aaaa și la 16 ani nu mai ești capabila sa te menți stabila pe corpul tău

Și dacă polițistul întreabă cine a dat pantaloni jos fata ce spune eu bine
Mai spun una de ce nu ai strigat la ajutor ca doar erai între oameni și automat zice polițistul și tu ai vrut dacă tu nu ai strigat Ajutor

| Gafy a răspuns (pentru Emilian65):

Da acia umezeală de unde vine nu oare ca el a fost excitant și ea la fel

| LucaBadea a răspuns:

Wtf