| PapugqAriana a întrebat:

Bună, sunt singura și când sunt excitata nu stiu ce sa fac, nu reușesc sa ma masturbez atât de bine îmi trebuie un prieten ceva sau nu stiu, când îmi bag degetele în vagin nu simt nicio plăcere cum pot avea vreun orgasm?

6 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Nu vaginul e sursa orgasmului, ci clitorisul.
Mângâie-l, masează-l, stropește-l cu jetul de la duș sau folosește un vibrator și să vezi ce orgasme o să ai!

| Madaxo97 a răspuns:

Pai fă-ți un iubit mai bine. Nu prea poți avea orgasm vaginal de una singură, doar clitoridian.

| Cavaler001 a răspuns:

Ai filmulețe destule pe net..chiar și pentru trolliwinking

| NoNameUniverse a răspuns:

Bună, singurul răspuns ar fi numărul meu de telefon?, glumim si lăsând gluma deoparte, pentru voi felete este ușor să găsiți un baiat pentru sex spontan.pentru noi e mai greu. dacă nu ai fizicul in nici una dintre Extreme nu ar trebui sa.ti fie greu deloc sa găsești un partener.fii dezinvoltă!
Sussces

| BaiatulcuOnly a răspuns:

Buna
Nu este neapărat necesar sa ai un partener. Chiar este indicat înainte de a avea un partener, sa îți cunoști cât mai bine propriul corp. Recomand sa încerci diverse variante de masturbare. Nu tu place sa bagi degețelele, încearcă sa freci pe exterior vaginul. Încearcă apăsat...sau neapasat, încearcă mai puternic sau mai încet, încearcă cu un lubrifiant, sunt diferite metode.
Poți încerca chiar anal sa iei un dop anal xxs, și în timp ce este în tine sa te joci cu vaginul

| Kormoran a răspuns:

Te pot ajuta eu. Am ceva experienta și știu cum te pot stimula.