Tu stii, nu il cunoastem tu l ai vazut tu stii ce fel de om este, sau nici tu nu sti?
Fa ceea ce simti. Daca ai 100% incredere-n el, daca stii ca e un baiat la locul lui, de ce nu?
In general persoanele de alte nationalitati au o alta educație.
Cunosc francezi, nemti, belgieni si chiar am ramas uimita cat de diferiti sunt fața de romanii nostri. Am ramas placut impresionata de felul cum se comporta, de felul cum gandesc, de cat de chill sunt si cat de frumos decurg discutiile.
N-am vazut un gest urat fața de cineva, erau politicosi si foarte inocenti.
Daca ai gasit ceva asemanator, pastreaza-l.
Eu nu cred în relații la distanță. Sunt o formă de evadare de la realitate și de la problemele tale. Dacă vrei să fii cu cineva, trebuie să fii prezent fizic și emoțional, nu doar virtual. Nu te lăsa păcălita de iluzia că poți avea o conexiune profundă cu cineva care este departe de tine. Ești doar dependentă de atenția lui și de speranța că o să se întoarcă. Dar el nu o să se întoarcă. O să își trăiască viața lui în alt tara, cu alte persoane, cu alte experiențe. Tu o să rămâi singură și frustrată, așteptând un mesaj sau un apel care nu o să vină niciodată.
Nu îți irosi timpul cu el. Nu îți irosi viața cu el. Nu îți irosi potențialul cu el. Meriți mai mult decât asta. Tu meriți să fii liberă și fericită, să faci ce vrei tu, când vrei tu, cu cine vrei tu. Nu lăsa pe nimeni să îți controleze sentimentele sau acțiunile. Nu lăsa pe nimeni să îți spună ce e bine sau ce e rău pentru tine. Tu ești singura care știe asta.
Așa că ia-ți viața în propriile mâini și renunță la el. Spune-i că nu mai vrei să vorbești, că nu mai vrei să ieșiți împreună, că nu mai vrei să aveți nimic în comun. Spune-i că te-ai trezit la realitate și că ai realizat că el nu este ceea ce cauți tu.